Þenol Güneþ, Trabzon'da eski öðrencileriyle yemekte bir araya geldi
ABONE OL

Trabzon'da düzenlenen "Efsanelerle Yeniden Futbol Turnuvasý" için kente gelen bordo-mavili eski futbolculara Mehmet Ali Yýlmaz Tesisleri'nde yemek verildi. Yemekte Trabzonspor Teknik Direktörü Þenol Güneþ, eski oyuncularýyla bir araya geldi.

Trabzon'da Büyükþehir Belediyesi tarafýndan Millet Bahçesi'ne dönüþtürülen Avni Aker'de düzenlenen "Efsanelerle Yeniden Futbol Turnuvasý" için kente gelen bordo-mavili eski futbolculara Mehmet Ali Yýlmaz Tesisleri'nde misafir edildi. Çeþitli dönemlerde Trabzonspor'da forma giyen oyuncularýn aðýrladýðý yemekli buluþmaya, Asbaþkan Zeyyat Kafkas ve Teknik Direktörü Þenol Güneþ de katýldý. Güneþ, eski oyuncularýyla bir araya gelip, sohbet etti.

'SÝZLERLE BÝRLÝKTE OLMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUM'

Yemek öncesi konuþan Güneþ, "Kurulduðumuz günden bugüne kadar nice baþkanlar, hocalar, oyuncular geldi geçti. Herkes bu kulübün büyümesi için görev yaptý. Emekleri için teþekkür ediyoruz. Bugün de Zeyyat Bey, Baþkanýmýz Ertuðrul Doðan ve yönetim kurulumuzu temsilen bizimle beraber. Ben de teknik direktör olarak, daha önce de oyuncu olarak bu kulüpte görev yaptým, birçoðunuzla birlikte çalýþtým. Çalýþmadýðým ama kulübe katkýlarý olan nice arkadaþlarýmýz var. Bugün sizler buradasýnýz. Sizlerle birlikte olmaktan dolayý çok mutluyum. Kulüpler fiziki bir kuruluþtur ama onlarý yaþatan insanlardýr. Deðeri de onlardan gelir. Kulüp içerisinde sizlerin, bizlerin ve nicelerinin katkýsý var. Ölenlere Allah'tan rahmet, yaþayanlara ise Allah'tan uzun ömür diliyorum" dedi.

Asbaþkan Zeyyat Kafkas ise "Öncelikle burada sizlerle birlikte olmaktan duyduðum memnuniyeti ifade etmek isterim. Bizler bugün bu saygý gören görevi yapýyorsak, bu koltuklar bu kadar deðerliyse bu efsaneyi yaratan ve devam ettiren sizler sayesindedir. Bu bilinçle bu nöbeti devam ettiriyoruz. Hepinizi saygýyla selamlýyorum" diye konuþtu.