Þenol Güneþ'ten Savic açýklamasý: 4-6 hafta sahalardan uzak kalacak
ABONE OL

Trabzonspor Teknik Direktörü Þenol Güneþ, Gaziantep FK karþýlaþmasý öncesi açýklamalarda bulundu.

Güneþ, "Bugünden itibaren bir haftada 3 maç yapmýþ olacaðýz. Daha öncesinde de milli takým nedeniyle birlikte olamadýðýmýz oyuncular vardý. Yenilenme, toparlanma, oyun anlayýþýmýzý anlatmaya çalýþtýk. Ýstediðimiz seviyeye gelemedik. Mental olarak düzelmek, taktik olarak düzelmek bütün bunlar çalýþmayý gerektiriyor. Sahamýzda iki maçta 4 puan kaybettik. Bugün benimle 3. maçý yapýyoruz. Sezon baþýndan beri 5. maç. Oyun ve skor olarak mutlu olmadýðýmýz bir dönem geçiriyoruz." dedi.

Açýklamalarýna devam eden deneyimli teknik adam, "Sakatlýklar var. Savic'in 4-6 hafta diyorlar, Orsic'in sakatlýðý o kadar deðil. Bu hafta yok, haftaya bakacaðýz. Visca'nýn da hafif gerginliði vardý. Biraz toparlanmýþtý ama kýrmýzý kart gördü. Sakatlýk durumu da vardý. Yarýndan itibaren katýlacak." ifadelerini kullandý.

Þenol Güneþ, "Oyun olarak zamana ihtiyacýmýz var ama kadromuz sahaya çýktýðýnda kazanmak durumunda. Bugün de ayný anlayýþla sahada olacaðýz. Ne olursa olsun sahaya çýkan 11 sahada performanslarýný iyi göstermeliler. Bugün sonuç almak istiyoruz. Elimizdeki kadro iyi. Acil 3 puana ihtiyacýmýz var. Onu yapmaya çalýþýyoruz." sözlerini sarf etti.