Serdar Dursun'un kaderi belli oldu
ABONE OL

Gelecek sezon kapsamýnda çalýþmalara baþlayan Fenerbahçe'de, Serdar Dursun'un geleceðine karar verildi. Ýsmail Kartal'ý takýmýn baþýna getiren Fenerbahçe'de Serdar Dursun'un durumu da netleþti ve takýmda kalmasý yönünde karar çýktý.

ÝSMAÝL KARTAL DUYURULDU

Fenerbahçe geride kalan sezon uzun yýllar devam eden þampiyonluk hasretine son veremedi. Fenerbahçe sezonu Türkiye Kupasý ile tamamlasa da istenilen baþarý elde edilemedi. Bu nedenle Fenerbahçe yeni sezon öncesi yeniden yapýlanmaya girdi. Fenerbahçe'de sezonun sona ermesinin ardýndan Portekizli teknik direktör Jorge Jesus ile ayrýldý.

Yaþanýlan bu ayrýlýðýn ardýndan Kanarya'da göreve gelecek teknik adam büyük merak konusuydu. Son olarak ise Fenerbahçe, Ýsmail Kartal'ý resmen duyurdu. Fenerbahçe'nin Ýsmail Kartal ile anlaþmasý büyük yanký uyandýrdý.

Fenerbahçe'de 3. kez Ýsmail Kartal dönemi baþladý. Teknik adamýn takýmda yapacaðý hamleler büyük merak konusu haline geldi. Fenerbahçe'de kadroya katýlacak oyuncularýn yaný sýra takýmdan ayrýlacak oyuncular da gündemi meþgul ediyor.

KARAR VERÝLDÝ

31 yaþýndaki santrfor Serdar Dursun geride kalan sezon Jorge Jesus yönetiminde istediði kadar forma þansý bulamadý. Yeni sezonda ise oyuncuyla yollarýn ayrýlmasý gündemde yer alýrken Ýsmail Kartal'dan futbolcunun geleceði hakkýnda kritik karar geldi.

Fenerbahçe'de sezon bitiminde Serdar Dursun'un ayrýlmasýna kesin gözüyle bakýlýyordu. Ancak teknik direktörlük koltuðuna Ýsmail Kartal'ýn oturacaðýnýn belli olmasýnýn ardýndan tecrübeli forvetin kalma ihtimali yükseldi. Kartal, verim alacaðýný düþündüðü Serdar Dursun'un takýmda tutulmasýný talep etti.

Golcü oyuncu, Fenerbahçe'de özellikle Jorge Jesus göreve gelmeden önce Ýsmail Kartal döneminde göstermiþ olduðu baþarýlý performansla dikkatleri üzerine çekmeyi baþarmýþtý.