Serdar Topraktepe'ye 2 maç men cezasý
ABONE OL

PFDK, Beþiktaþ Yardýmcý Antrenörü Serdar Topraktepe'ye rakip takým mensubuna yönelik hakareti nedeniyle 2 maç men cezasý verdi.

Yapýlan açýklama þu þekilde:

"BEÞÝKTAÞ A.Þ.'nin, 06.10.2024 tarihinde oynanan GAZÝANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Þ.-BEÞÝKTAÞ A.Þ. Trendyol Süper Lig Þamil Ekinci Sezonu müsabakasýnda, taraftarlarýnýn neden olduðu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin ayný sezon içinde misafir kulüp olduðu müsabakada 3. kez gerçekleþtirilmesinden dolayý 210.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandýrýlmasýna,

Ayný müsabakada BEÞÝKTAÞ A.Þ.'nin, taraftarlarýnýn neden olduðu saha olaylarý nedeniyle 252.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandýrýlmasýna,

Ayný müsabakada BEÞÝKTAÞ A.Þ. antrenörü SERDAR TOPRAKTEPE'nin, rakip takým mensubuna yönelik hakareti nedeniyle FDT'nin 41/1-c ve 35/4. maddeleri uyarýnca 2 RESMÝ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESÝNE GÝRÝÞ YASAÐI ve 58.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandýrýlmasýna karar verilmiþtir"

ÝNAN VE ÇAMDALI DA CEZA ALDI

Öte yandan PFDK, Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk Ýnan ve Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalý'ya da ceza verdi. Ýki isim de bir maç men cezalarý aldý.

"GAZÝANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Þ. teknik sorumlusu SELÇUK ÝNAN'ýn, rakip takým mensubuna yönelik hakareti nedeniyle FDT'nin 41/1-c ve 35/4. maddeleri uyarýnca ve FDT'nin 12. maddesinin uygulanmasý suretiyle 1 RESMÝ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESÝNE GÝRÝÞ YASAÐI ve 29.250.-TL PARA CEZASI ile cezalandýrýlmasýna karar verilmiþtir."

TÜMOSAN KONYASPOR Kulübü antrenörü ALÝ ÇAMDALI'nýn, 06.10.2024 tarihinde oynanan TÜMOSAN KONYASPOR-ÝKAS EYÜPSPOR Trendyol Süper Lig Þamil Ekinci Sezonu müsabakasýnda, müsabaka hakemine yönelik sportmenliðe aykýrý hareketi nedeniyle 1 RESMÝ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESÝNE GÝRÝÞ YASAÐI ve 58.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandýrýlmasýna karar verilmiþtir."