Sinan Kaloðlu: Görevimiz taraftarý mutlu etmek
ABONE OL

Teknik direktör Burak Yýlmaz'ýn takýmdan ayrýlmasýnýn ardýndan göreve gelen ve bugün ilk antrenmanýna çýkan Kaloðlu, idman öncesinde gazetecilere açýklamada bulundu.

Yabancý olmadýðý bir þehre geldiðini, daha önce Kayseri Erciyesspor'da forma giydiðini anýmsatan Kaloðlu, "Buraya geldiðim için mutluyum. Antrenörlük anlamýnda iyi geliþmeler gösterdim. Buraya gelene kadar baþarýlar yakaladýðýmý düþünüyorum. Bu süreç içerisinde Kayserispor'a gelmem benim için önemli bir adým." dedi.

Kendisini kanýtlamak için Kayserispor'u daha iyi yerlere getireceklerini dile getiren Kaloðlu, þunlarý kaydetti:

"Kayserispor'un daha üst sýralara gelmesi için elimizden geleni yapacaðýz. Geliþim odaklý, hedefleri olan bir teknik direktörüm. O yüzden de kendime ve ekibime güveniyorum. Burak hoca ve ekibine teþekkür ediyorum. Mücadele eden bir takým oluþturdular. Zaman zaman bunu skora yansýtamadýlar. Her hocanýn yaklaþýmý farklýdýr. Bizim de tespit ettiðimiz bazý durumlar var. Biz bunlarýn üzerine giderek, oyuncularla bire bir iletiþim halinde olarak bir sistem oluþturacaðýz. Ben, deðiþik sistemleri, farklý diziliþleri oynatan bir adamým. Hem Altay'da hem de Gençlerbirliði'nde farklý diziliþler denedim. Burada oyuncularýn durumuna göre bir þablon oluþturacaðýz. Yýllardýr birlikte oynayan ama galip gelemeyen bir takým var. Bizim önceliðimiz de galibiyet getirmek. Baþakþehir maçýnda iyi bir puan aldýk. Bunun üzerine koya koya gideceðiz."

Kaloðlu, her maçýn hikayesinin farklý olduðunu ve her maça galibiyet parolasýyla çýkacaklarýný anlattý.

Ligde oynayacaklarý ilk 4 maçta 12 puan alabilecek bir kadroya sahip olduklarýný vurgulayan Kaloðlu, "Biz buna inanýyoruz. Bu inaçla sahaya çýkacaðýz. Kayserispor, olmasý gereken yere gelecektir. Transfer yasaðýmýz var, kýsýtlý bir kadroya sahibiz ama burasý büyük bir camia. Benim de bu camianýn hedeflerine uygun tecrübem var. Hem Altay hem de Gençlerbirliði'nde ayný sýkýntýlarý çektim. Buralarda çok iyi iþler yaptýk. Bu konuda mütevazý olamayacaðým. Ben þu anda mükemmel bir hoca deðilim ama geliþiyorum. Futbol camiasý içerisindekiler neler yapabileceðimi gördüler. Kayserispor taraftarý takýmlarýnýn en iyi yere gelmesini istiyor bizim görevimiz de onlarý mutlu etmek." diye konuþtu.