Sol bek için kýran kýrana pazarlýk! 2 yýldýz için görüþmeler sürüyor
ABONE OL

Galatasaray'da Angelino'nun, önceki gün Roma'ya gideceði öðrenildi. Ýspanyol futbolcunun transferinin açýklanmasýna kesin gözüyle bakýlýrken, bu bölgede forma giyen bir diðer isim Kazýmcan Karataþ da halen beklenen performansý veremedi. Bu doðrultuda uzun süredir devam eden sol bek çalýþmalarý için artýk sona gelindi.

SOL BEKTE KIRAN KIRANA!

Galatasaray'da Angelino'nun, önceki gün Roma'ya gideceði öðrenildi. Ýspanyol futbolcunun transferinin açýklanmasýna kesin gözüyle bakýlýrken, bu bölgede forma giyen bir diðer isim Kazýmcan Karataþ da halen beklenen performansý veremedi. Bu doðrultuda uzun süredir devam eden sol bek çalýþmalarý için artýk sona gelindi. Listede yer alan isimlerden biri Ýspanya La Liga ekiplerinden Sevilla'nýn formasýný giyen Marcos Acuna'ydý.

Arjantin Milli Takýmý ile Dünya Kupasý sevinci yaþayan 32 yaþýndaki futbolcu için ilk hedef, sezon sonuna kadar oyuncuyu kiralamak. Ardýndan ise bu bölgeye gelecek vadeden bir ismi kazandýrmak. Ancak Sevilla cephesi, 2025 Haziran'a kadar kontratý bulunan deneyimli oyuncuyu, tamamen elinden çýkarmak istiyor. Bu durum da görüþmeleri týkýyor.

TEKLÝFÝ YÜKSELTMEYECEKLER

Listedeki diðer isim de Ýskoçya'da Glasgow Rangers'ta görev yapan Rýdvan Yýlmaz'dý. 22 yaþýndaki oyuncu ile yapýlan pazarlýklarda bir hayli yol katedildi. Son olarak Rangers cephesi 4.5 milyon Euro bonservis istedi. Galatasaray ise son teklifini 3.5 milyon Euro'ya kadar çýkardý. Sarý-Kýrmýzýlýlar, teklifini daha fazla artýrmayý düþünmüyor. Yani Rangers, 3.5 milyon Euro'yu kabul ederse, büyük bir ihtimal ile 22 yaþýndaki futbolcu Aslan olacak.