Son talip Ýtalya'dan! Avrupa'nýn gözü Sebastian Szymanski'de
ABONE OL

Fenerbahçe'nin sezon baþýnda Dinamo Moskova'dan kadrosuna kattýðý Sebastian Szymanski gösterdiði inanýlmaz performansla beraber dev kulüpleri peþine taktý. Ýþte Sebastian Szymanski'nin son talibi...

BÝRÇOK ÝSÝM PARLADI

Süper Lig ve Avrupa'da yoluna emin adýmlarla devam eden Fenerbahçe'de birçok isim yýldýzýný parlattý. Sarý-lacivertli takýmda maçlarda yaptýðý skor katkýsýyla en çok dikkat çeken isimlerden biri de Sebastian Szymanski oldu.

DEV TAKIMLAR TAKÝP EDÝYOR

24 yaþýndaki genç futbolcu, Avrupa kulüplerinin radarýna girmeyi baþardý. Sezon baþýnda Fenerbahçe'ye katýlan Polonyalý yýldýz, dev takýmlarý peþinden sürüklüyor.

SON ÝDDÝA ÝTALYA'DAN GELDÝ

Sebastian Szymanski ile ilgili son iddia Ýtalyan basýnýndan geldi. Ýtalyan basýný, Napoli'nin Sebastian Szymanski'yi yakýn takibe aldýðýný duyurdu.

2 OYUNCUYU TAKÝP EDÝYORLAR

Haberde; Serie A'nýn son þampiyonunun Szymanski'yle birlikte Hatayspor'un orta sahasý Tom-Dele Bashiru'yu da izlediði bilgisi vurgulandý. Napoli'nin iki oyuncuyu sezon sonuna kadar gözlem altýnda tutacaðýnýn bilgisi de paylaþýldý.

16 GOLE KATKI SAÐLADI

Bu sezon Fenerbahçe formasýyla tüm kulvarlarda 19 maça çýkan Szymanski, 9 gol atýp 7 de asist yaptý. Genç yýldýzýn Fenerbahçe ile olan sözleþmesi 2027 yýlýnda sona eriyor.