Suat Serdar, Fenerbahçe için kararýný verdi
ABONE OL

Transfer çalýþmalarýný sürdüren Fenerbahçe'nin son olarak ilgilendiði isimlerden birisinin de gurbetçi futbolcu Suat Serdar olduðu biliniyordu. Fenerbahçe'nin yakýndan ilgilendiði ve transferi merakla takip edilen oyuncudan önemli bir haber geldi.

Almanya'nýn önde gelen gazetelerinden Bild futbolcunun geleceði hakkýnda dikkat çeken geliþmeye yer verdi. Yer alan haberde Hertha Berlin'den ayrýlmak isteyen oyuncularýn verildiði listede Suat Serdar, Dodi Lukebakio, Marco Richter, Wilfried Kanga ve Mar-Oliver Kempf'in adý geçti. Bu listede yer alan Suat Serdar'ýn ise Türkiye'den gelen transfer tekliflerini reddettiði aktarýldý.

Futbolcuyla ilgili gelen bu haber sarý-lacivertli taraftarlar da büyük hayal kýrýklýðý oluþturdu. Bu anlamda oyuncunun yeni adresi merak konusu haline geldi.

SUAT SERDAR KÝMDÝR?

Suat Serdar futbola Almanya'nýn Bingen takýmýnýn altyapýsýnda baþladý. Ardýndan Mainz 05 takýmýnýn altyapýsýnýn yolunu tuttu. 26 yaþýndaki merkez orta saha Mainz'in A takýmýna yükselmesinin ardýndan 2018 yazýnda bir baþka Alman ekibi Schalke ile anlaþtý. 2021 yaz transfer döneminde ise Hertha Berlin'e transfer oldu. Futbolcu ana mevkisi olan merkez orta sahanýn yaný sýra on numara ve önlibero olarak sahada görev alabiliyor.