Süper Lig devine önerildi! Stefan Savic için þartlar zorlanacak
ABONE OL

2015'ten bu yana Atletico Madrid formasý giyen Savic, artýk farklý bir maceraya yelken açmak istiyor. 1 yýl kontratý kalan Karadaðlý stopere, ayrýlýk konusunda Ýspanyol kulübünün kolaylýk saðlayacaðý belirtiliyor.

YENÝ BÝR SAYFA AÇIYOR

2015'te 12 milyon Euro bonservis bedeli karþýlýðýnda Fiorentina'dan Atletico Madrid'e transfer olan Stefan Savic, Ýspanyol kulübünde geçirdiði oldukça baþarýlý sürecin ardýndan vedaya hazýr. Fabrizio Romano, Savic'in Haziran 2025'te bitecek sözleþmesine raðmen bu yaz takýmdan ayrýlabileceðini açýkladý. Romano, Karadaðlý oyuncunun kariyerinde yeni bir sayfa açmak adýna bu yaz ayrýlmaya hazýr olduðunu belirtti.

32 MAÇTA FORMA GÝYDÝ

Manchester City ve Fiorentina kariyerlerinin ardýndan 2015'te Atletico Madrid'e 12 milyon Euro karþýlýðýnda transfer olan Savic, bu sezon 6'sý Þampiyonlar Ligi'nde olmak üzere 32 resmi karþýlaþmada forma giydi.

TRABZONSPOR TÜM ÞARTLARI ZORLAYACAK

Bu sezon en büyük sýkýntýyý stoper bölgesinde yaþayan Trabzonspor'da, Abdullah Avcý teknik direktörlük görevine geldikten sonra Baniya ve Benkovic'in performanslarýný yetersiz bulup, bu ikiliye çok az þans vermiþti. Joaquin Fernandez de Avcý'nýn gözüne giremedi. Pek çok maçta Mendy'yi stoperde görevlendiren tecrübeli çalýþtýrýcý, yeni sezonda savunmaya hem deneyimli hem de fark yaratacak isimler istiyor. Duje Caleta Car, gündemdeki oyunculardan. Fakat Hýrvat futbolcunun Lyon'da kalýp kalmayacaðý net deðil. Menajerler tarafýndan ise önemli bir stoper Trabzonspor'a önerildi; Stefan Savic...

TÜRKÝYE'DE GÜNDEME GELMÝÞTÝ

Atletico Madrid'den ayrýlma kararý alan 33 yaþýndaki Karadaðlý yýldýz, ara transferde Fenerbahçe'nin gündemine gelmiþti. Savic için Beþiktaþ'ýn devrede olduðu öne sürülürken, dýþ basýn ise Ýtalya, Türkiye ve Suudi Arabistan opsiyonlarýnýn bulunduðunu yazýyor.