Süper Lig'e geri döndü! Alex de Souza Antalyaspor'da
ABONE OL

Antalyaspor Kulübü Baþkan Vekili ve Basýn Sözcüsü Alkan Evren, teknik direktörlük için Brezilyalý Alex De Souza ile 2 yýllýk sözleþme imzaladýklarýný bildirdi.

Alkan Evren, AA muhabirine yaptýðý açýklamada, teknik direktör Sergen Yalçýn'ýn sezon sonunda görevinden ayrýlacaðýný hatýrlattý.

Kulüpte gelecek yýl için birçok teknik direktörün gündeme geldiðini ifade eden Evren, "Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Alex De Souza ile görüþmelerimiz olumlu sonuçlandý. Alex ile 2 yýllýk sözleþme imzaladýk. Yardýmcýlýklarýný Mehmet Aurelio ve 2 Brezilyalý teknik adam yapacak. Kaleci antrenörlüðünü ise Mehmet Arslan üstlenecek. Kendisiyle ligin bitiminin ardýndan Antalya'da imza töreni düzenleyeceðiz." diye konuþtu.

Alkan Evren, eski teknik direktörleri Nuri Þahin gibi Alex'in de baþarýlý olacaðýna inandýklarýný belirterek, "Alex, Türkiye'deki bütün taraftarlarýn karakteriyle, duruþuyla saygý duyduðu bir isim. Örnek bir aile babasý. Antayaspor'a da bu özellikleriyle çok yakýþacak bir isim." ifadelerini kullandý.

Teknik direktör Alex De Souza, kýrmýzý-beyazlý kulübün sosyal medya hesabýndan videolu bir mesaj yayýnladý.

Souza mesajýnda, "2004 yýlýnda Türkiye'ye ilk adýmýmý attým. Orada hem sportif hem de bireysel anlamda hayatýmýn en harika anýlarýný biriktirdim. Bugün 20 sene sonra Antalyaspor için, Türkiye'ye yeni anýlar eklemek için geri dönüyorum. Bu sefer sahanýn kenarýnda Antalyaspor'un teknik direktörü olarak. Hazýr mýsýn Antalya? Ben geliyorum. Seversin." ifadelerini kullandý.