Süper Lig'in en çok kart gören ekibi Gaziantep FK
ABONE OL

Trendyol Süper Lig'in geride kalan 8 haftasýnda en çok kart gören takýmlarýn listesinde Gaziantep FK 24 kart ile ilk sýrada yer aldý.

Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonun geride kalan 8 haftasýnda karþýlaþmanýn hakemleri futbolculara toplamda 341 sarý ve kýrmýzý kart gösterdi.

Süper Lig'de 6. sezonunu geçiren ve 8. hafta sonrasý aldýðý 5 puan ile 16. sýrada bulunan Gaziantep temsilcisi, bu alanda da lige kötü bir baþlangýç yaptý.

Ligde 4. haftayý maç yapmadan geçen Güneydoðu temsilcisi, oynadýðý 7 karþýlaþmanýn tamamýnda kart gördü.

Gaziantep FK, bu karþýlaþmalarda 23 sarý kart ve 1 kýrmýzý kart görerek ligin en hýrçýn takýmlarýndan biri oldu.

Kýrmýzý-siyahlý ekibin karþýlaþmalara göre oluþan kart tablosu ise þöyle:

RakipSarýKýrmýzý
Sipay Bodrum FK1
Samsunspor3
Galatasaray1
Net Global Sivasspor6
Trabzonspor5
ikas Eyüpspor4
Beþiktaþ4

GAZÝANTEP FK'DE EN ÇOK SARARAN KOZLOWSKÝ OLDU

Sezon baþýnda Ýngiltere'nin Brighton takýmýndan transfer edilen 20 yaþýndaki genç orta saha oyuncusu Kacper Kozlowski, oynadýðý tüm maçlarda ilk 11'de sahaya çýktý.

Teknik direktör Selçuk Ýnan'ýn orta alanda en çok güvendiði isimlerden biri olan Kozlowski, ligde oynadýðý 6 karþýlaþmada toplamda 5 sarý kart görerek agresif bir grafik çizdi.

Kozlowski, ligin 7. haftasýnda iç sahada oynanan Trabzonspor karþýlaþmasýnda dördüncü sarý kartýný görerek cezalý duruma düþtü ve takýmýný ligin 8. haftasýnda ikas Eyüpspor karþýsýnda yalnýz býraktý.

Kýrmýzý-beyazlý ekipte Saborit 3; Ndiaye, Lungoyi, Maxim ve Sorescu ikiþer; Ömürcan Artan, Da Silva, Furkan Soyalp, Arda Kýzýldað, Mandouki, Kenan Kodro ile Ertuðrul Ersoy da birer kez sarý kart gördü.

TAKIMIN TEK KIZARAN ÝSMÝ DAUBÝN FORMAYI DA KAYBETTÝ

Sezon baþýnda Fransa 2. lig takýmlarýndan Caen'den transfer edilen 28 yaþýndaki tecrübeli ön libero Quentin Daubin, ligin ilk haftasýnda Sipay Bodrum FK karþýsýnda kýrmýzý kart gördü.

Takýmýn tek kýrmýzý kart gören oyuncusu konumunda olan Daubin, devam eden haftalarda hiç süre alamadý.