Suphi Doðancý: Adým adým devam edeceðiz
ABONE OL

Vodafone Sultanlar Ligi'ndeki ilk maçýnda deplasmanda Eczacýbaþý Dynavit'e 3-0 maðlup olan Aras Kargo'nun baþantrenörü Mustafa Suphi Doðancý, "Çok iyi oynadýðýmýzý söyleyemem ama yine de sezonun ilk maçý bize buralarda nasýl oynayacaðýmýzý öðretecek önemli bir deneyimdi." dedi.

Doðancý, yaptýðý açýklamada, ilk setin çok zor olacaðýný ve rakiplerinin ilk sette daha agresif olacaðýný tahmin ettiklerini belirtti. Eczacýbaþý Dynavit'in daha sonra oyundan düþebileceðini öngördüklerini aktaran Doðancý, þunlarý kaydetti:

"Biz de bunu kullanmaya çalýþtýk. Ýkinci ve üçüncü setin baþlarýnda ve ortalarýnda kafa kafaya oynasak da set sonunda yeterli derecede agresif olamadýk. Belki biraz daha vites artýrsaydýk en azýndan 1 set alabilirdik diye düþünüyorum. O potansiyelimizin olduðuna inanýyorum. Çok iyi oynadýðýmýzý söyleyemem ama yine de sezonun ilk maçý bize buralarda nasýl oynayacaðýmýzý öðretecek önemli bir deneyimdi. Adým adým devam edeceðiz."

Doðancý, ligdeki ilk maçlarýnda kendilerini desteklemeye gelen taraftarlara ve yönetim kurulu üyelerine teþekkür etti.

Aras Kargo ligin ikinci haftasýnda 12 Ekim Cumartesi günü saat 19.00'da Atatürk Voleybol Vestel Spor Kompleksi'nde Galatasaray Daikin'le karþýlaþacak.

  • Suphi Doðancý
  • aras kargo
  • baþantrenör
  • sultanlar ligi