Tarýk Biberovic'ten Elijah Bryant'ýn açýklamalarýna cevap
ABONE OL

Fenerbahçe Beko oyuncusu Tarýk Biberovic, Anadolu Efes'te forma giyen Elijah Bryant ile arasýnda yaþananlar hakkýnda bir açýklama yayýnladý...

Geçtiðimiz hafta oynanan Anadolu Efes – Fenerbahçe Beko mücadelesini Fenerbahçe kazanýrken mücadele içerisinde Tarýk Biberovic ve Elijah Bryant bir pozisyonun ardýndan gerginlik yaþamýþ ve iki oyuncu da ihraç edilmiþti.

Mücadelenin ardýndan geçtiðimiz gün açýklama yapan Elijah Bryant, yaptýðý eylemlerin tamamiyle ayaða kalkmak için olduðunu ifade ederken Tarýk Biberovic cephesinden bu açýklamaya karþý bir cevap geldi:

"Anadolu Efes maçýnda yaþanan malum olaydan sonra konunun daha fazla büyüyerek EuroLeague gündemine ve markasýna zarar vermemesi için susmuþtum.

Ancak rakip takým oyuncusunun, karþýlaþmadan günler sonra üstelik þahsýmýn yaptýðýný iddia etmesine raðmen kesinlikle doðru olmayan birçok detayla açýklamalar yaptýðýný görüyorum. Ben yine de konuyu uzatmamaya gayret edeceðim.

Amacým o anda sadece rakibin üzerimden kalkmasý ve oyuna dönmekti. Olayýn nasýl büyüdüðü ve rakip oyuncunun yaptýklarý görüntülerle sabittir.

Konuyla ilgili tüm gerekli bilgiler de þahsým ve Kulübüm tarafýndan EuroLeague ile paylaþýlmýþtýr. Böyle bir konuyla kamuoyunu meþgul etmekten dolayý duyduðum üzüntüyü tekrar belirtmek isterim."

BRYANT NE DEMÝÞTÝ?

Elijah Bryant, dün Twitter hesabýndan konu hakkýnda þu açýklamalarý yapmýþtý:

"Tarýk Biberovic ve ben yere düþtük. Ayaða kalkmaya çalýþtýðýmda agresif bir þekilde boynumdan ve baþýmdan yakaladý, beni aþaðý çekti ve yüzümü bastýrdý. Boynumda ve sýrtýmda ciddi çizik izleri býraktý. Tekrar kalkmaya çalýþtým ve o da tekmeleyerek karþýlýk verdi. Kolumda morluklar býraktý.

Tarýk Biberovic'i ýsýrmadýðýmý açýkça belirtmek istiyorum. Yaptýklarým ayaða kalkabilmek içindi. Birini baþýndan veya boynundan tutup yere çekmenin basketbolda yeri yoktur."