Teklif ortaya çýktý! Ýþte Fenerbahçe'nin Rade Krunic planý
ABONE OL

Fenerbahçe, ara transfer sezonu için çalýþmalarýna baþladý. Bir süredir Milan'ýn yýldýz futbolcusu Rade Krunic'i kadrosuna katmak için uðraþ veren sarý-lacivertlilerin, Ýtalyan ekibine vereceði teklif ortaya çýktý.

Bu sezon hem Süper Lig'deki þampiyonluk hasretine son vermek hem de Konferans Lig'nde finale çýkmanýn hayalini kuran Fenerbahçe, týpký sezon baþýnda olduðu gibi kadrosunu güçlendirmeye devam edecek. Ocak ayýndaki transfer dönemini iple çeken sarý lacivertliler, ilk olarak orta sahaya takviye yapacak.

Ýþte bu doðrultuda Kanarya'nýn hedefindeki 1 numaralý isim olan Rade Krunic için kulübü Milan'la pazarlýklara baþlanmasý bekleniyor. Sezon baþýnda da çok istediði Krunic'i, Ýtalyanlar'ýn teknik direktörü Stefano Pioli'nin kadroda tutma kararý sonrasý alamayan Kanarya, Boþnak orta saha için þansýný bir kez daha deneme kararý almýþtý.

YAZIN DA HEDEFTEYDÝ

Fenerbahçe, yaz transfer döneminde de Rade Krunic'i transfer etmek için yoðun uðraþ verdi. Milan'ýn kadrosunda tutmaya karar verdiði Krunic, devre arasýnda Ýtalyan ekibinden ayrýlmaya yakýn gözüküyor.

SON 4 MAÇTIR YEDEK BEKLÝYOR

Milan formasýyla bu sezon 10'u ilk 11 olmak üzere 14 maça çýkan Rade Krunic, son dönemde hocasý Stefano Pioli'nin bir türlü gözüne giremiyor. Kýrmýzý siyahlý formayý en son 28 Kasým 2023'te 3-1 kaybedilen Borussia Dortmund mücadelesinde ikinci yarýda giyen Krunic, ardýndan dün 3-0 kazanýlan Monza maçý dahil son 4 karþýlaþmada da (Frosinone, Atalanta, Newcastle, Monza), yedek bekleyerek hiç süre almadý.

YILLIK 3 MÝLYON EURO...

Pioli'nin de eski ýsrarýnýn olmamasý sonrasý taraflar arasýndaki görüþmeler hýzlanmýþtý. Kanarya'nýn, 30 yaþýndaki futbolcu için yaklaþýk 5 milyon Euro'yu gözden çýkaracaðý bildirildi. Daha önce Krunic'le 3 yýllýk sözleþme karþýlýðýnda yýllýk 3 milyon Euro'dan anlaþma saðlayan Fenerbahçe'nin, Milan'la devre arasýnda her konuda ortak noktada buluþmasý durumunda, oyuncuyla ayný þartlar üzerinden el sýkýþacaðý konuþuluyor.