TFF kararý duyurdu! Ýzlanda-Türkiye maçý oynanacak
ABONE OL

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta Laugardalsvöllur Stadý'ndaki buzlanma nedeniyle ertelenmesi gündeme gelen Ýzlanda-Türkiye maçý için nihai karar açýklandý.

ÝZLANDA-TÜRKÝYE MAÇINA ERTELEME YOK

Stat zemininde yapýlan son incelemeler sonrasý Laugardalsvöllur Stadý'nda oynanacak Ýzlanda-Türkiye maçýnýn planlandýðý gibi bu akþam saat 21.45'te baþlayacaðý açýklandý.

NE OLMUÞTU?

Sabah saatlerinde Laugardalsvöllur Stadý'ndaki buzlanma nedeniyle maçýn ertelenebileceði iddia edilmiþti.

Ýlerleyen saatlerde TFF Baþkan Vekili Ceyhun Kazancý bir açýklama yaparak, "Saha zemini buz tutmuþ durumda. Maçýn ertelenme ihtimali yüzde 51. Eþ güdüm toplantýsý yapýldý. Maçýn yarýna ertelenme ihtimali bulunuyor. Karþýlaþmanýn hakemi TSÝ 17.00'de saha zeminini inceleyecek ve karþýlaþmayla ilgili son kararýný verecek" ifadelerini kullanmýþtý.

Daha sonra TFF Baþkan Vekili Mecnun Otyakmaz da karþýlaþmanýn ertelenmeye yakýn olduðunu belirterek, "Maçýn oynanmasý zor. Sakatlýk riskini almayacaðýz, deðerli oyuncularýmýz var. Zeminin altý taþ, büyük ihtimalle ertelenecek." demiþti.

Stat zeminin brandalarý saat 17.00'de kaldýrýldý ve zemin sulandý. Ardýndan zeminde yapýlan incelemeler sonucunda nihai karar verildi.