Thomas Reis: Üst sýralarda kalmak istiyoruz
ABONE OL

Alman teknik adam Thomas Reis, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediði basýn toplantýsýnda açýklamada bulundu.

Süper Lig'in 8. haftasýnda Adana Demirspor'a konuk olacaklarýný anlatan Reis, "Milli takým arasýndan sonra Fenerbahçe ile oynayacaðýmýz maçtan çok daha önemli olacak. Ligde bulunduðumuz durum gayet iyi. Adana Demirspor maçýndan da galibiyet alarak yerimizi saðlamlaþtýrmak istiyoruz. Üst sýralarda kalýp aþaðý ile puan farkýný açmak istiyoruz. Adana Demirspor'un ligde son sýrada olduðunu biliyorum ancak kesinlikle kolay bir maç olmayacak. Kendi oyunumuzu sahaya yansýtmamýz gerekiyor. Umarým o maçtan da galibiyetle ayrýlýrýz." dedi.

Oyuncularýnýn gösterdiði performanstan memnun olduðunu aktaran Reis, "Bugüne kadar oynadýðýmýz karþýlaþmalar çok zordu. Bazý maçlarda þansýn da yanýmýzda olduðunu zamanlar oldu. Özellikle Göztepe maçýnda rakip 3-1 ödeyken 4'üncü golü atsaydý farklý bir senaryo ortaya çýkacaktý. 4-1'den sonra geri gelmek zor olacaktý, orada þanslý olduðumuz bir pozisyon vardý. Takým vazgeçmemeyi ve sonuna kadar savaþmayý öðrendi. Taraftarlarýmýz 3-1'den sonra almýþ olduðumuz sonuçtan ötürü çok mutlu olmuþtur." ifadelerini kullandý.

Thomas Reis, ligde 5 galibiyet ve 2 maðlubiyet yaþadýklarýný hatýrlatarak, þunlarý kaydetti:

"Her maçta yüzde 100'ümüzü vermemiz gerekiyor. Böyle gidersek puan veya puanlarý almanýn yaný sýra rekorlar kýrabiliriz. Benim için þu an bu tablo çok önemli deðil. Sonuçta lig çok üzün sürecek. Önemli olan ligin sonunda neler yaptýðýmýzdýr. Önemli olan takýmýn baþarýsýdýr. Ben sadece takýmda bir bireyim, benim baþarýmdan daha çok takým olarak ne yaptýðýmýz önemli. Ben takýmýma güveniyorum, takýmým bana güveniyor. Oyuncularým gayet iyi iþ çýkartýyor. Bu þekilde devam etmemiz gerekiyor. Sonuçta 2 maç kaybedersek eleþtiriler baþlayacaktýr. O nedenle çok fazla çalýþmamýz gerekiyor. Ýçinde bulunduðumuz durum elbette iyi ama bunu korumamýz gerekiyor. Kazandýðýmýz 3 galibiyet var peþ peþe ama ciddiyeti elden býrakmamamýz gerekiyor. Kesinlikte gelmiþ olduðumuz yere kolay gelmedik ama burada kalmak, buraya gelmekten daha zor olacaktýr."