Thomas Tuchel: Maçý kazanmak için her þeyi yapacaðýz
ABONE OL

Þampiyonlar Ligi yarý finalinde sahasýnda Real Madrid'i konuk edecek Bayern Münih'te teknik direktör Thomas Tuchel açýklamalarda bulundu.

Maçý kazanmak için 90 dakika savaþacaklarýný söyleyen Thomas Tuchel, "Ýki maç final gibi hissettiriyor ve benim yaklaþýmým bir final ayarlamak gibi olacak. Çok þey olabilir. Bu maçý kazanmak için bu 90 dakika içinde her þeyi yapacaðýz. Maksimum desteðe ihtiyacýmýz var. Acý çektiðimiz aþamalarý atlatabilmek için seyircilerle birlikte çalýþarak bize küçük bir avantaj saðlayacak bir atmosfer yaratmamýz gerekiyor." ifadelerini kullandý.

"ANCELOTTI BÝR EFSANE"

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin bir efsane olduðunu söyleyen Tuchel þu sözlerle devam etti:

"Carlo Ancelotti bir efsane. O çok alçakgönüllü, sýra dýþý bir teknik direktör ve ona yeterince deðer verilmiyor. Real'e karþý, bir efsaneye karþý oynuyoruz."

Son olarak Real Madrid'in hücum tehditlerini deðerlendiren Thomas Tuchel þu sözlerle cümlelerini noktaladý:

"Rodrygo çok önemli goller atýyor ve Vinícius Júnior soldan top sürmeye eðilimli ve bitirme konusunda çok iyi. Jude Bellingham inanýlmaz derecede geliþim gösteren olaðanüstü bir oyuncu. Real Madrid'de oynayan herkes bunu baský ve beklentilerle yapar. Bunlara çözüm bulmaya çalýþacaðýz.