Tivibu, spor organizasyonlarýný seyircilerle buluþturmaya devam ediyor
ABONE OL

Dijital TV platformu Tivibu, Avrupa'nýn sevilen futbol ligleri, basketbol, motor sporlarý ve daha birçok spor organizasyonunu seyircilerle buluþturuyor. Futbolda milli ara dönüþü Avrupa'nýn büyük ligleri, birbirinden özel maçlarla Tivibu'dan canlý takip edilebiliyor. EuroLeague'de ise yeni sezonun ilk çift maç haftasý sporseverlerle buluþuyor.

Türk Telekom'un dijital televizyon platformu Tivibu, birbirinden çok sevilen spor içeriklerini ekrana taþýmaya devam ediyor. Avrupa basketbolunda Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko'nun maçlarýný seyircilerle buluþturan platform, Arda Güler'li Real Madrid, Hakan Çalhanoðlu'lu Inter ve daha birçok futbol mücadelesini de sporseverlere sunuyor.

Çift maç haftasýna maðlubiyetle baþlayan Fenerbahçe Beko, sezonun üçüncü maçýnda ilk maðlubiyetini aldý. Fenerbahçe Beko, sakatlýklar ve cezalý durumda olan oyuncularý ile maça iyi baþlayamayýp Kýzýlyýldýz karþýsýnda 76-57'lik skorla sahadan maðlup ayrýldý. Anadolu Efes ise alýnan Fenerbahçe Beko maðlubiyetinin ardýndan üst üste ikinci maðlubiyetini aldý. Sýrbistan'da oynanan Makkabi Tel Aviv mücadelesinde son saniyede yýkýlan Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko gibi çift maç haftasýna maðlubiyetle baþladý.

EuroLeague'de Berlin deplasmanýnda gerçekleþecek olan Fenerbahçe Beko - Alba Berlin mücadelesinde hava atýþý, 17 Ekim Perþembe günü saat 20:30'da yapýlacak. Anadolu Efes tarafýnda ise zorlu Olimpiakos deplasmanýnda mücadele, 18 Ekim Cuma günü 20:30'da baþlayacak. Mücadeleler Tivibu üzerinden S Sport kanalýnda naklen yayýnlanacak.

Basketbol Þampiyonlar Ligi'nde ise Galatasaray, Aliaða Petkimspor ve Karþýyaka'nýn grup maçlarýndan itibaren sezon boyu Avrupa maçlarý Tivibu Spor'da yer alacak.

Avrupa'nýn büyük liglerini seyircilerle buluþturan platform, milli ara dönüþü birbirinden keyifli maçlarý ekrana taþýmaya devam ediyor. Ýtalya Serie A'da Hakan Çalhanoðlu'nun baþrolünde sezona iyi baþlayan Inter, Jose Mourinho sonrasý bir türlü istediði sonuçlarý bulamayan Roma karþýsýna çýkýyor. Mücadele 20 Ekim Pazar günü saat 21:45'te, Tivibu üzerinden S Sport 2'den canlý yayýnlanýyor. Ýspanya'da ise milli arada golünü atan Arda Güler'li Real Madrid, Celta Vigo deplasmanýna çýkýyor. Celta Vigo - Real Madrid maçýnda ilk düdük, 19 Ekim Cumartesi günü 22:00'da çalýyor. Karþýlaþma, Tivibu üzerinden S Sport'ta takip edilebilecek.

Bundesliga'da ise son þampiyon Xabi Alonso'lu Bayer Leverkusen, sezonun sürpriz takýmý Eintracht Frankfurt'u evinde aðýrlýyor. Almanya'da ligin heyecan dolu maçlarýndan biri olan Bayer Leverkusen - Eintracht Frankfurt mücadelesi, 19 Ekim Cumartesi günü 16:30'da Tivibu Spor 1'den canlý yayýnlanýyor.