Tobias Linderoth: Elfsborg'u Ýstanbul'da cehennem bekliyor
ABONE OL

Galatasaray'ýn Ýsveçli eski yýldýzý Tobias Linderoth, sarý kýrmýzýlý ekibin ülkesinden Elfsborg ile oynayacaðý UEFA Avrupa Ligi 3. hafta maçý öncesi konuþtu.

Ýsveç'ten BT'ye konuþan Linderoth, "Elfsborg'u Ýstanbul'da cehennem bekliyor. Çok çok yüksek ses olacak buna emin olabilirsiniz. Taraftarlar günlerindeyse ve "Cehenneme hoþ geldin" hissini yaratýrsa orasý oynamasý çok zor bir yer." ifadelerini kullandý.

Mücadelenin sonucuna dair yorumu sorulan Linderoth, "Galatasaray favori ama Elfsborg doðru þeyleri yaparsa þansý olabilir. Tahminim; maç beraber biter." dedi.

"TÜRKÝYE'DE FUTBOL BÝR TUTKU"

Galatasaray'a transferi ve havalimanýnda karþýlanmasý üzerine gelen soruya Ýsveçli eski futbolcu, "Þok olmuþtum, ne olacaðý hakkýnda hiçbir fikrim yoktu. Sadece oradan çýkmak istedim. Hiç böyle bir þey yaþamamýþtým. Premier Lig'de Everton'a imza attýðýmda bir araba tarafýndan alýndým, kulübün sahasýna götürüldüm ve tek bir taraftar bile görmedim. Türkiye'de polis ve kulüpteki kiþiler bana ilerlememde yardým etmek zorunda kaldý. Özel bir deneyimdi ama Türkiye'deki taraftarlar böyle. Futbol onlarýn tutkusu ve gerçekten futbol dünyasýnda yaþýyorlar. Duyulmak ve görülmek istiyorlar." cevabýyla konuþmasýný noktaladý.