Torreira'nýn partneri belli oldu!
ABONE OL

Gelecek sezon Þampiyonlar Ligi'nde iddialý olmak için orta alaný kaliteli bir isimle güçlendirmek isteyen Galatasaray, transferde büyük oynuyor...

Sarý-kýrmýzýlýlarýn listesinde Nice formasý giyen Khephren Thuram ilk sýrada yer alýyor.

Torreira'nýn yanýna yükünü hafifletecek ve orta sahada fark yaratacak bir oyuncu isteyen Okan Buruk, 23 yaþýndaki yýldýzý listenin baþýna yazdý. 1.92'lik orta saha için önümüzdeki günlerde ilk temaslarýn kurulmasý bekleniyor.

DEVLERLE KAPIÞACAK

G.Saray'ýn peþine düþtüðü Thuram için kesenin aðzýný açmasý gerekecek. Nice kulübü, 1 yýl sözleþmesi kalmasý sebebiyle 15-20 milyon euro arasýnda bir teklif halinde genç oyuncuyu býrakmaya sýcak bakýyor.

Fakat Aslan'ýn bu transferde ciddi rakipleri bulunuyor. Piyasasý yüksek olan Fransýz orta sahanýn adý Napoli ve Liverpool gibi devlerle de anýlýyor. Orta saha transferine önemli bütçe ayýran sarýkýrmýzýlýlar, Thuram için bu dev ekiplerle savaþ verecek.

Dünyaca ünlü eski Fransýz yýldýz Lilian Thuram'ýn oðlu olan Khephren'in aðabeyi de futbolcu... 26 yaþýndaki Marcus Thuram, bu sezon Ýtalya'da Ýnter formasýyla þampiyonluk yaþadý.

Bu sezon Fransa Ligi'nde 27 maçta 2114 dakika süre alan Thuram, 1 gol ve 1 asistle oynadý

MÝLLÝ TAKIMDA OYNUYOR

Kariyerine Monaco'da baþlayan Khephren Thuram, 2019'da Nice'e imza attý. Fransýz ekibinde 167 karþýlaþmada forma giyen 23 yaþýndaki oyuncu, 9 gol ve 12 asistlik performans ortaya koydu. Fransa Milli Takýmý'nýn geniþ havuzunda yer alan yýldýz, milli formayý ise 2 kez giydi.

KHEPHREN THURAM KÝMDÝR?

Khephren Thuram, 26 Mart 2001'de Ýtalya'nýn Reggio Emilia kentinde dünyaya geldi. Futbola ACBB Jugend altyapýsýnda baþladý.

2016 yazýnda Monaco altyapýsýna transfer olduktan sonra sýrasýyla U19 ve A takýmda forma giydi.

2019'da sözleþmesinin bitmesinin ardýndan Nice'e bedelsiz bir þekilde imza attý.

Kulübüyle 2025 yazýna kadar sözleþmesi bulunan 23 yaþýndaki orta sahanýn güncel piyasa deðeri ise 35 milyon Euro...