Trabzonspor, Abdullah Avcý ile 3. sýraya demir attý
ABONE OL

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasýnda sahasýnda Fenerbahçe'ye 3-2 maðlup olan Trabzonspor, sýralamadaki yerini kaybetmiyor.

Beþiktaþ'ýn 3 puan önünde 49 puanda üçüncü sýrada yer alan bordo-mavililer, teknik direktör Abdullah Avcý yönetiminde en çok puan cetvelinde bu sýralamada kaldý.

Karadeniz ekibi, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin uzak ara ilk iki sýrada yer aldýðý ligde Abdullah Avcý yönetiminde 22 maçlýk dönemde 15 haftayý üçüncü sýrada kapattý.

YEDÝNCÝ SIRADA DEVRALMIÞTI

Abdullah Avcý, ligin 8. haftasýnda 12 puanla yedinci sýrada devraldýðý Trabzonspor'u 15. haftada 26 puanla üçüncü sýraya kadar taþýdý.

Bordo-mavililer, 15. hafta ile birlikte ligde son 16 haftanýn 15'inde ligde üçüncü sýrada, sadece birinde dördüncü sýrada yer alarak üst sýralardan uzaklaþmadý.

BJELÝCA ÝLE EN ÝYÝ SIRALAMA BEÞÝNCÝLÝK

Trabzonspor, sezona baþladýðý Hýrvat Teknik Direktör Nenad Bjelica ile ilk 8 haftada en iyi ligde beþinci sýrada yer aldý.

Bordo-mavililer, Bjelica ile ligin 5. ve 7. haftalarýnda beþinci sýrada yer alýrken 3 kez yedinci, 1 kez sekizinci, 1 kez onuncu ve 1 kez de on üçüncü sýrada yer buldu.