Trabzonspor konuk olduğu B.B. Erzurumspor'u 1-0 mağlup etti
ABONE OL

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Trabzonspor, Kazım Karabekir Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Trabzonspor, deplasmanda 1-0 kazanırken üst üste 2. galibiyetini aldı.

Trabzonspor'a galibiyeti getiren tek gol, 64. dakikada Anthony Nwakaeme'den geldi. Nijeryalı forvet, ligde oynadığı son 3 maçta 4. golünü attı ve son haftalardaki formunu devam ettirdi.

Son 4 maçta 3 galibiyet alan ve üst üste 2. kez kazanan Trabzonspor, puanını 43 yaparak 4. sıradaki yerini sağlamlaşıtrdı. Trabzonspor, böylece 5. sıradaki Konyaspor ile puan farkını 8'e çıkarttı ve Avrupa yolunda önemli bir avantaj elde etti.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor ise yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ile çıktığı 2. maçından da mağlubiyetle ayrıldı. 4 maçtır kazanamayan Erzurumspor, 22 puan ile 17. sırada kaldı ve küme düşme hattından kurtulamadı.

Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor, sahasında Antalyaspor'u konuk edecek. Büyükşehir Belediye Erzurumspor ise Kasımpaşa deplasmanına konuk olacak.