Trabzonspor, Hatayspor maçýnda ilk peþinde
ABONE OL

Trendyol Süper Lig'de geçen hafta sahasýnda TÜMOSAN Konyaspor'u 3-2 yenerek 126 gün sonra galibiyet hasretini bitiren Trabzonspor, hafta sonu da deplasmandaki gol ve 3 puan hasretine son vermeyi hedefliyor.

Bu sezon ligde konuk olarak çýktýðý Net Global Sivasspor, ikas Eyüpspor ve Gaziantep FK maçlarýndan 0-0 beraberlikle ayrýlan bordo-mavili takým, 5 Ekim Cumartesi günü Atakaþ Hatayspor ile deplasmanda oynayacaðý müsabakada gol ve galibiyetle tanýþmak istiyor.

Trabzonspor, 19 takýmlý ligde bu sezon deplasmanda gol atamayan tek takým konumunda bulunuyor. Bordo-mavili takým ayrýca Samsunspor ile birlikte deplasmanda gol yemeyen iki takýmdan biri olarak öne çýkýyor.

DEPLASMANDA EN SON 137 GÜN ÖNCE KAZANDI

Trabzonspor, Süper Lig'de deplasmandaki son galibiyetini 137 gün önce aldý.

Geçen sezon ligin 37. haftasýnda RAMS Baþakþehir ile Ýstanbul'da oynadýðý maçtan 1-0'lýk galibiyetle dönen Karadeniz ekibi, 18 Mayýs'ta oynanan bu karþýlaþmadan sonra çýktýðý dýþ saha maçlarýnda 3 puan elde edemedi.

ÜÇ MAÇTA DA FARKLI TEKNÝK DÝREKTÖRLER GÖREV ALDI

Trabzonspor'un bu sezon Süper Lig'de deplasmanda oynadýðý 3 maçta da farklý teknik direktörler görev yaptý.

Bordo-mavili takým, ilk haftaki Net Global Sivasspor maçýna Abdullah Avcý, 4. haftadaki ikas Eyüpspor karþýlaþmasýna Ýhsan Derelioðlu, 6. haftadaki Gaziantep FK müsabakasýna da Þenol Güneþ yönetiminde çýktý.