Trabzonspor Kadýn Futbol Takýmý, ligde zirveyi hedefliyor
ABONE OL

Ligde oynadýðý 4 maçta 3 galibiyet ve bir maðlubiyet yaþayan Trabzonspor Petrol Ofisi Kadýn Futbol Takýmý, teknik direktörü Gürkan Çavdar, AA muhabirine, Trabzonspor isminden beklentinin yüksek olduðunu söyledi.

Bu sezon iyi bir kadro oluþturmak için transfer döneminde titizlikle çalýþtýklarýný anlatan Çavdar, "Transferleri bu sene doðaçlama yapmadýk, çok çalýþtýk." dedi.

Kadrolarýna iyi oyuncular dahil ettiklerini aktaran Çavdar, þunlarý kaydetti:

"Fizibilite çalýþmalarýmýz geçen sezonun ocak ayýndan beri devam ediyordu ama mayýsta düðmeye bastýk ve haziran sonunda transfer çalýþmamýzý bitirdik. Alacaðýmýz oyuncularý belirledik, takýma ve sistemimize uyup uymayacaðýnýn, oyun stillerinin analizini yaptýk. Milli takýmlarýnda oynayan, sürekli forma þansý bulan, Avrupa ve dünya futbolunda yer edinmeye çalýþan oyuncularý seçtik. Yerlilerde ise A Milli Takýmý hedefleyen oyuncularý seçtik. Bu þekilde bir çalýþma yaptýk ve tuttuðunu düþünüyorum. Ýyi bir uyum içerisindeler, Trabzon'u sevdiler, futbolu da seviyorlar. Biz de onlarý sevince her þey çok güzel oluyor."

Gürkan Çavdar, ligde zirve için oynadýklarýný vurgulayarak, "Elimizden geldiðince zirveyi zorlayacaðýz. Bu seneki kadro bizim kemik kadromuz olacak. Önümüzdeki sene tahmin ediyorum 2 veya 3 takviyeyle þampiyonluðun tek favorisi oluruz. Bu sene de hedefimiz zirve, asla orta veya aþaðý sýralar deðil." dedi.

Taraftarlarýnýn destek çaðrýlarýný yanýtsýz býrakmadýðýna deðinen Çavdar, "Seyircimizden 'Ýlgisi yok.' diye þikayet ediyordum, Amed Sportif Faaliyetler maçýnda bizleri yalnýz býrakmadýlar, davetime icabet ettiler. Onlara da güzel þeyler izlettiðimizi düþünüyorum, maçta görsel þov vardý. Ýlerleyen haftalarda seyircimizle daha da fazla kucaklaþacaðýmýzý düþünüyorum." diye konuþtu.

AÝDA HADZÝC: "ELÝMÝZDEN GELENÝN EN ÝYÝSÝNÝ YAPMAYA ÇALIÞIYORUZ"

Bordo-mavili takýmýn kaptaný Aida Hadzic ise sezona iyi baþladýklarýný belirterek, "Aramýza birçok iyi oyuncu katýldý ve takým çok iyi durumda. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalýþýyoruz. Yüzde 100'ümüzü verip daha iyi olmaya çalýþýyoruz." dedi.

Ligde bu hafta konuk olacaklarý Beþiktaþ Jk United Paymend karþýsýnda geçen sezon aðýr bir yenilgi yaþadýklarýný anlatan Hadzic, "Beþiktaþ maçý için motiveyim çünkü geçen sezon 6-1 kaybetmiþtik onlara. Diðer arkadaþlarým da ayný þekilde. Bu þehre ve insanlarýna galibiyeti getirmek istiyoruz." ifadelerini kullandý.

Aida Hadzic, teknik direktörün görev verdiði her bölgede forma giyeceðinin altýný çizerek, "Son zamanlarda defansta oynuyorum. Normalde orta saha oyuncusuyum ama tecrübeli bir oyuncu olarak geçen sezonun yarýsýnda da merkezde stoper olarak oynadým. Benim için çok önemli deðil, ben bir profesyonelim. Antrenörüm bana ne derse onu yapmaya çalýþýrým." diye konuþtu.

Trabzonspor Petrol Ofisi'nin kadrosuna bu sezon dahil olan kaleci Andrea Gurtner da ligin geliþmekte olduðunu vurgulayarak, þunlarý kaydetti:

"Burada oyuncu ve oyun seviyesinin iyi olduðunu düþünüyorum. Elimizden gelenin en iyisini yapýyoruz ve çok profesyonel bir takým olduðumuzu düþünüyorum. Taraftarlarla aramdaki duygular sayesinde kendimi burada þimdiden evimde hissediyorum. Oyunun içindeki atmosferi sevdiðim için maçlarda en iyi performansýmý vermeye çalýþýyorum."

  • Trabzonspor Petrol Ofisi Kadýn Futbol Takýmý
  • Gürkan Çavdar
  • Turkcell Kadýn Futbol Süper Ligi
  • zirve