Trabzonspor, yabancýlar futbolcularýndan beklediðini alamadý
ABONE OL

Trabzonspor, son dönemde yabancý oyuncularýndan beklediði performansý alamadý. Özellikle bu sezon transfer edilen bazý oyuncular, beklentileri altýnda kaldý ve takýma yeterince katký saðlayamadý.

Gol yollarýnda istenilen etkinlik saðlanamazken, bazý oyuncularýn sakatlýklarý ve uyum sorunlarý yaþamasý takýmýn çalýþmasýný da yansýdý. Böylece son haftalarda üst üste gelen beraberliklerle yaþanan puan kayýplarýnda yabancý oyuncularýn beklenen katkýyý verememesi de önemli bir faktör olarak öne çýktý.

Trabzonspor Teknik Direktörü Þenol Güneþ'in de bu durumu deðerlendirmeye alarak takým içinde bazý deðiþimlere gitmesi bekleniyor

5 HAFTADA 1 GOLE KATKI YAPTILAR

Trendyol Süper Lig'de geride kalan 6 haftada oynadýðý 5 müsabakada Trabzonspor, aðlarý 3 kez sarstý. Söz konusu gollerin sadece 1'i yabancý oyuncudan geldi. Diðer 2 golü ise Okay Yokuþlu ile Umut Bozok kaydetti.

EN ÇOK FORMAYI DENSWÝLL VE MALHEIRO GÝYDÝ

Trabzonspor'da en çok forma giyen oyuncular ise Denswill ve Pedro Malheiro oldu. Ýki oyuncu ligde oynanan 5 maçýn tamamýnda forma giydi. Bu iki futbolcuyu 405 dakika ile Mendy takip etti.

Draguþ 337 dakika, Bardhi 191 dakika, Lundstram 190 dakika, Orsic 177 dakika, Savic 149 dakika, Barisic 104 dakika, Visca 103 dakika, takýma transferin son günlerinde katýlan Banza 170 dakika, Nwakaeme 150 dakika ve Muhammed Cham 101 dakika sahada kaldý.

Bordo-mavililerde Bategov ise henüz forma giyemedi.