Transfer için yoðun mesai! Galatasaray'a Brezilya'dan kanat
ABONE OL

Carlos Vinicius ve Serge Aurier takviyeleriyle kadrosunu güçlendiren Galatasaray, Türkiye'de ara transfer kapanana kadar çalýþmalara devam edecek. Sarý-Kýrmýzýlýlar, bir yandan yerli sol bek için giriþimlerini sürdürürken, bir taraftan da orta sahaya fýrsat transferi kovalýyor. Savunmanýn solunda öne çýkan adaylar yine Rýdvan Yýlmaz ile Levent Mercan. Orta sahada ise hem 8 hem de 10 numarada oynayabilecek tempolu bir oyuncu arayýþý var.

AURÝER BEKLENÝYOR

Sarý-Kýrmýzýlýlar'ýn gözü artýk bir diðer transfer Serge Aurier'de. 100 bin Euro karþýlýðýnda bonservisi sezon sonuna kadar Nottingham Forest'tan alýnan Fildiþi Sahilli sað bek, ülkesi Afrika Kupasý'ndan elendikten sonra Florya'nýn yolunu tutacak. Aurier dönene kadar teknik patron Okan Buruk, savunmanýn saðýnda Kaan Ayhan'ý kullanmaya devam edecek. Kaan bir sýkýntý yaþadýðýnda ise Barýþ Alper tekrar bu bölgeye kaydýrýlacak.

TETE ÜLKESÝNE DÖNÜYOR

Galatasaray'da ayrýlýk mevsimi henüz kapanmýþ deðil. Geçtiðimiz günlerde Ýstanbul'a gelen ve kulübün plaket verdiði eski yýldýzý Lincoln, vatandaþý Tete'yi ülkesine götürmeye çalýþýyor. Bu transfere Okan Buruk da onay vermiþti, ancak Tete gitmeye çok sýcak bakmýyordu. Gelinen son noktada, Brezilya kulübü Bahia ile 23 yaþýndaki futbolcu arasýnda anlaþmanýn çok yakýn olduðu öðrenildi. Galatasaray Yönetimi bu transferden 8-10 milyon Euro bandýnda bir bonservis geliri bekliyor. Sarý-Kýrmýzýlýlar, Sambacý'yý sezon baþýnda kadrosuna bedavaya katmýþtý.

TEKRAR TEKLÝF YAPILACAK

Sarý-Kýrmýzýlýlar'ýn, Brezilya'dan bir kanat oyuncusunu kadrosuna katmaya çalýþtýðý, ancak ilk hamlede baþarýsýz olduðu ileri sürüldü. Brezilya basýnýnda yer alan iddiaya göre Galatasaray, Fluminense formasý giyen 26 yaþýndaki sað/sol kanat oyuncusu Jhon Arias'a teklif yaptý. Ancak Fluminense yetkilileri, Galatasaray'ýn teklifini düþük bularak reddetti. Buna raðmen Cim Bom'un, Türkiye'deki ara transfer dönemi kapanmadan, Arias için tekrar Brezilya kulübünün kapýsýný çalacaðý ifade ediliyor.