TVF Baþkaný Üstündað'dan sakatlýk açýklamasý
ABONE OL

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Baþkaný Mehmet Akif Üstündað, Milletler Ligi 3. ayak maçlarý öncesi, A Milli Kadýn Voleybol Takýmý'nda sakatlýk yaþayan oyuncularýn durumu hakkýnda bilgi verdi.

TVF'den yapýlan açýklamaya göre Üstündað, Hong Kong'a giden "Filenin Sultanlarý" ile seyahat öncesi antrenmanda bir araya geldi.

Üstündað, oyuncular ve teknik heyete baþarýlar diledi. Ziyarette, baþantrenör Daniele Santarelli'nin 43. yaþ günü de pasta kesilerek kutlandý.

Daha sonra saðlýk heyeti ile toplantý yapan TVF Baþkaný Mehmet Akif Üstündað, sakatlýk yaþayan oyuncularýn saðlýk durumuna iliþkin þu açýklamayý yaptý:

"ABD'deki maçlarda boynundaki sorun nedeniyle süre alamayan Hande Baladýn'ýn hiçbir sýkýntýsý kalmadý ve 3. ayak karþýlaþmalarýnda süre alabilecek. Orta oyuncumuz Zehra Güneþ ise menisküs sakatlýðý nedeniyle Türkiye'de kaldý ve 2 hafta tedavisine burada devam edilecek. ABD dönüþü Ýstanbul'daki antrenman sýrasýnda ayak bileðinde burkulma yaþayan Ýlkin Aydýn, takýmla beraber Hong Kong'a gitti ve Tayland'da yapýlacak Final Etabý'nda yer alabilmesi için tedavisi yoðun þekilde sürüyor."