UEFA Avrupa Ligi maç sonuçları
ABONE OL

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki 2 numaralı organizasyonu UEFA Avrupa Ligi’nde, G, I, J ve K gruplarında 2. hafta maçları tamamlandı. K Grubu’ndaki ilk maçını kaybeden İtalya’nın Inter takımı, 2. haftada Çek ekibi Sparta Prag deplasmanından da 3-1 mağlup ayrıldı ve grubun son sırasına demir attı. Sparta Prag ise ilk kez 3 puanla tanıştı.

UEFA Avrupa Ligi 2. hafta maçlarında Osmanlıspor deplasmanda Zürih'e 2-1 mağlup oldu ve zirvedeki yerini kaybetti. Atiker Konyaspor ise rakip sahada Gent'e 2-0 yenilerek grubun son sırasında kaldı. L Grubu'ndaki ikinci maçında rakip sahada İsviçre ekibi Zürih'e 2-1 yenilen Osmanlıspor, liderliği Villarreal'e bıraktı. Atiker Konyaspor ise Belçika temsilcisi Gent'e deplasmanda 2-0 mağlup olup, H Grubu'nun sonunda yer aldı. H Grubu'nun diğer maçında Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk, evinde ağırladığı Portekiz'in Braga takımını 2-0 geçip liderliğini korudu. L Grubu'ndaki karşılaşmada ise İspanya temsilcisi Villarreal, deplasmanda Romanya ekibi Steaua Bükreş ile 1-1'lik eşitliği bozamadı.

K Grubu'ndaki ilk maçını kaybeden İtalya'nın Inter takımı, 2. haftada Çek ekibi Sparta Prag deplasmanından da 3-1 mağlup ayrıldı ve grubun son sırasına demir attı. Sparta Prag ise ilk kez 3 puanla tanıştı.
 
H Grubu
Gent (Belçika) - Atiker Konyaspor (Türkiye): 2-0
Shakhtar Donetsk (Ukrayna) - Braga (Portekiz): 2-0
 
L Grubu
Zürih (İsviçre) - Osmanlıspor (Türkiye): 2-1
Steaua Bükreş (Romanya) - Villarreal (İspanya): 1-1
 
G Grubu
Ajax (Hollanda) - Standard Liege (Belçika): 1-0
Celta Vigo (İspanya) - Panathinaikos (Yunanistan): 2-0
 
I Grubu
Schalke 04 (Almanya) - Salzburg (Avusturya): 3-1
Krasnodar (Rusya) - Nice (Fransa): 5-2
 
J Grubu
Fiorentina (İtalya) - Karabağ (Azerbaycan): 5-1
Slovan Liberec (Çek Cumhuriyeti) - PAOK (Yunanistan): 1-2
 
K Grubu
Sparta Prag (Çek Cumhuriyeti) - Inter (İtalya): 3-1
Hapoel Beer Sheva (İsrail) - Southampton (İngiltere): 0-0