UEFA Þampiyonlar Ligi'nde ikinci hafta tamamlandý! Ýþte alýnan sonuçlar...
ABONE OL

UEFA Þampiyonlar Ligi'nde ikinci hafta maçlarý bu gece oynanan 9 karþýlaþma ile tamamlandý.

Gecenin en dikkat çekici sonucunu Real Madrid'i 1-0 maðlup eden Fransýz ekibi Lille aldý. Lille, UEFA Þampiyonlar Ligi ikinci hafta maçýnda sahasýnda Real Madrid'i konuk etti. Pierre Mauroy Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi Lille 1-0 kazandý. Fransýz ekibine galibiyeti getiren golü 45+2'nci dakikada penaltýdan Jonathan David kaydetti. Bu sonucun ardýndan Lille, puanýný 3 yaparken; Real Madrid de 3 puanda kaldý.

Öte yandan milli futbolcu Arda Güler, 67'nci dakikada Eduardo Camavinga'nýn yerine oyuna dahil oldu.

KEREM VE ORKUN ATTI, BENFÝCA RAHAT KAZANDI

Milli futbolcular Kerem Aktürkoðlu ve Orkun Kökçü'nün formasýný giydiði Portekiz ekibi Benfica, sahasýnda Ýspanya temsilcisi Atletico Madrid'i konuk etti. Maç boyu üstün bir oyun sergileyen Benfica, maçý 4-0 kazandý. Portekiz ekibine galibiyeti getiren golleri 13'üncü dakikada Kerem Aktürkoðlu, 52'nci dakikada penaltýdan Angel Di Maria, 75'inci dakikada Alexander Bah ve 86'ncý dakikada penaltýdan Orkun Kökçü attý. Þampiyonlar Ligi'nin yeni formatýna 2'de 2 ile baþlayan Benfica, 6 puana yükseldi. Atletico Madrid'in ise 3 puaný bulunuyor.

ASTON VÝLLA, BAYERN MÜNÝH'Ý YENDÝ

Ýngiltere Premier Lig ekibi Aston Villa, sahasýnda Bundesliga temsilcisi Bayern Münih'i konuk etti. Maç Bayern Münih'in oyun üstünlüðüyle geçse de kazanan 1-0'lýk skor ile Aston Villa oldu. Ýngiliz ekibine 3 puaný getiren golü 79'uncu dakikada Jhon Duran kaydetti. Yeni sezona 2'de 2 ile baþlayan 7 takýmdan biri olan Aston Villa puanýný 6 yaptý. 1 galibiyet, 1 maðlubiyeti olan Bayern Münih'in ise 3 puaný var.

Gecenin sonuçlarý ise þu þekilde:

Girona – Feyenoord: 2-3

Shakhtar Donetsk – Atalanta: 0-3

Aston Villa – Bayern Münih: 1-0

Benfica – Atletico Madrid: 4-0

Dinamo Zagreb – Monaco: 2-2

Leipzig – Juventus: 2-3

Lille – Real Madrid: 1-0

Liverpool – Bologna: 2-0

Sturm Graz – Club Brugge: 0-1