Ümit Bayram: Süper Lig'e çýkmayý hedefleyeceðiz
ABONE OL

Yeni Malatyaspor'da olaðanüstü seçimli genel kurul 13 Ekim Pazar günü Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleþecek. Baþkan adayý Ümit Bayram genel kurul öncesi yeni yönetim kurulu adaylarýyla Ýstanbul'da bir araya geldi. Bayram, Yeni Malatyaspor'da kötü gidiþe dur demek için projelerinin olduðunu söyledi. Beraberindeki yönetim kurulu adaylarýyla güçlü bir ekip oluþturduklarýný belirten Bayram, kýsa ve uzun vadedeki hedeflerini kamuoyuyla paylaþtý.

Projelerinden birinin Yeni Malatyaspor'a kulüp üyeliði sistemini getirmek olduðunu söyleyen Bayram, "Projelerimizden kulüp üyeliði sistemi olan Barcelona sistemini hayata geçirmek istiyoruz. Bunun için çok ciddi araþtýrmalar yaptýk. Kulübümüze üyelik sistemini getireceðiz. Öte yandan altyapý ile ilgili önemli bir projemiz var. Altyapýya çok önem vermemiz gerekiyor" dedi.

"HEDEFÝMÝZ BU SENE LÝGDE KALMAK, SENEYE SÜPER LÝG'E YÜKSELMEK"

Hedeflerine iliþkin de konuþan Bayram, "Kýsa vadede hedefimiz, kulübümüzün çarklarýný döndürmek. Kulüpte þu anda elektrik, su, doðalgaz yok. Seçilirsek eðer ilk etapta yönetim kurulumuzun oluþturduðu bütçe ile bu sorunlarý çözeceðiz. Orta vadedeki hedeflerimizden biri ise transfer tahtamýzý açmaktýr. Bunu da en kýsa zamanda yapmayý düþünüyoruz. Bu seneki hedefimiz ligde kalabilmek. Transfer tahtamýzý açýp, kulübe uygun transferler gerçekleþtirip ligde kalmak istiyoruz. Ligde kaldýktan sonra gelecek sezon daha iyi transferler yaparak, Süper Lig'e çýkmayý hedefleyeceðiz" þeklinde konuþtu.