Ve 5 yýllýk anlaþma tamam! Bonservis rekoru kýrýldý: Semih Kýlýçsoy resmen dünya devinde...
ABONE OL

Beþiktaþ'ýn hedeflerinden uzak kaldýðý sezonda sahne alan ve gösterdiði performansla taraftarýn büyük sevgisini kazanan Semih Kýlýçsoy, büyük bir imzaya hazýrlanýyor. Genç yýldýz, birçok dünya devine peþine takmýþ durumda. Beþiktaþ'ýn ise Semih'ten beklentisi büyük.

7 DEV, SEMÝH KILIÇSOY ÝÇÝN YARIÞTA

Beþiktaþ'ýn genç golcüsü Semih Kýlýçsoy'un geleceðini netleþiyor. Bayern Münih, Manchester City, PSG, Arsenal, Monaco, Bayer Leverkusen ve Stuttgart gibi dünya devleri, yýldýz oyuncunun durumunu yakýnda takip ediyor. Semih'in EURO 2024'teki performansýna izledikten sonra harekete geçmeyi planlayan dev ekipler, 30 milyon euroyu gözden çýkarmýþ durumda. Siyah beyazlýlarla bonserviste anlaþýlmasý halinde, milli oyuncuya 5 yýllýk sözleþme önerileceði aktarýldý. Beþiktaþ'ýn ise 30 milyon eurodan aþaðý gelecek teklifleri deðerlendirmeye almayacaðý öðrenildi. Bu transferin gerçekleþmesi halinde Semih Kýlýçsoy, Beþiktaþ'ýn en çok bonservis bedeli elde ettiði oyuncu olacak.

ÝTALYA'DAN 4 TALÝP

Öte yandan; Serie A devleri Juventus, Milan, Napoli ve Inter gibi takýmlarýn da Semih için devrede olduðu aktarýlmýþtý.

BU SEZON PARLADI

Beþiktaþ formasýyla 35 maçta 2.086 dakika süre alan milli oyuncu, 12 gol 3 asistlik katký saðladý. Yýldýz oyuncunun piyasa deðeri ise 12 milyon euro olarak gösteriliyor.

Star Gazetesi