Ve Alexander Sörloth ile 3 yýllýk anlaþma tamam! Takýmýn yeni golcüsü oldu
ABONE OL

Bu sezon La Liga ekibi Villarreal'de gösterdiði performansla Ýspanya'ya damga vuran Alexander Sörloth, yaz transfer döneminin gözde isimlerinden birisi oldu. Yýldýz oyuncu, La Liga'da 23 kez aðlarý havalandýrdý ve gol krallýðýnda ikinci oldu. Fenerbahçe dahil birçok kulüp Norveçli santrforun peþine düþtü.

ALEXANDER SORLOTH ADIM ADIM ÝMZAYA

Ýspanyol basýnýn iddiasýna göre; Milan, Sevilla, Atletico Madrid ve Süper Lig'den Fenerbahçe, yýldýz golcü için harekete geçti. Sörloth ise tercihini Atletico Madrid'den yana kullandý. Madrid ekibi ise, Villarreal ile bonservis pazarlýklarýný sürdürüyor. Villarreal kapýyý 38 milyon eurodan açarken, bu transferin 35 milyon euroya biteceði aktarýldý. Atletico, Sörloth ile 3 yýllýk prensip anlaþmasýna vardý. Kulüple de anlaþýlmasýnýn ardýndan transferi önümüzdeki günlerde açýklanmasý bekleniyor.

KARÝYER SEZONLARINDAN BÝRÝNÝ YAÞIYOR

Daha önce Trabzonspor formasý da giyen Sörloth, kariyer sezonlarýndan birisini daha yaþýyor. Çýktýðý 41 maçta 26 gol, 6 asistlik katký saðlayan Norveçli yýldýz, La Liga gol krallýðýnda ikinci oldu.

Star Gazetesi