Ve Antoine Griezmann transferi resmen bitti! Yüzyýlýn imzasý: Havalimaný dolup taþacak...
ABONE OL

Atletico Madrid'de Antoine Griezmann depremi yaþanýyor. 33 yaþýndaki Fransýz futbolcu, kariyerinin en kritik kararlarýndan birini almanýn eþiðine geldi. Yýldýz oyuncu, ülkesiyle hem EURO 2024'te hem de Olimpiyat Oyunlarý'nda forma giymek istiyordu. Madrid ekibi, Griezmann'a ülkesi adýna yalnýzca 1 turnuvada yer alabileceðini söyledi. Bu karar sonrasý Fransýz futbolcu, kulüple baðlarýný resmen kopardý ve ayrýlýðýn eþiðine geldi.

ANTOINE GRIEZMANN BOMBASI

Ýspanyol basýnýnda çýkan haberlere göre; Sözleþmesinin bitimine 2 yýl olan Griezmann'ýn 15 milyon euroluk serbest kalma bedeli bulunuyor. MLS ve Suudi Arabistan ekipleri de bu fýrsatý deðerlendirmek için harekete geçti. Aktarýlan haberlere göre; Süper Lig'den Fenerbahçe'nin de Griezmann'a ilgisi bulunuyor. Kariyerini Avrupa'da sürdürmek isteyen yýldýz oyuncu, bir dönüm noktasýnýn eþiðine geldi. MLS ve Suudi Arabistan takýmlarý, Griezmann için tüm þartlarý zorluyor. 33 yaþýndaki futbolcunun, önümüzdeki birkaç gün içinde kararýný vereceði aktarýldý.

32 GOLE KATKI SAÐLADI!

Bu sezon Ýspanyol ekibinin formasýný 48 maçta terleten yýldýz oyuncu, 24 kez aðlarý havalandýrdý ve 8 kez de gol pasý verdi. Deneyimli futbolcunun güncel piyasa deðeri 25 milyon euro olarak gösteriliyor.

Star Gazetesi