Ve bedavaya Mohamed Salah! Yüzyýlýn transferi duyuruldu: Herkes bunu konuþacak
ABONE OL

Mohamed Salah 8'inci sezonunu yaþadýðý Liverpool'da attýðý goller ve yaptýðý asistlerle kulüp efsanelerinden biri olmayý baþardý. Arne Slot yönetimindeki Merseyside ekibinde sözleþmesinin son yýlýnda olan Mýsýrlý golcü için çýlgýn bir teklif geldi.

Mohamed Salah'ýn transferini Suudi Arabistan Pro Ligi Spor Direktörü Michael Emenalo bizzat kendisi açýkladý.

MOHAMED SALAH ARABÝSTAN'A DOÐRU

Suudi Arabistan Pro Ligi Spor Direktörü Michael Emenalo, Mohamed Salah için flaþ itiraflarda bulundu. Eemenalo, 32 yaþýndaki süper yýldýz ile birden fazla Suudi ekibinin yaz aylarýnda da ilgilendiðini ancak sonuç alamadýðýný ifade etti. Buna karþýn Salah'ýn sezon sonunda sözleþmesinin bittiðini ve gelecek yaz aylarýnda büyük ölçüde bedelsiz olarak bir Suudi Arabistan Pro Ligi ekibine imza atacaðýný belirtti.

EN BÜYÜK ADAY AL HÝLAL

Suudi basýnýnda Mohamed Salah'ý kadrosuna katmak için en güçlü adayýn Jorge Jesus yönetimindeki Al Hilal olduðu belirtildi. Bunun yaný sýra gelecek sezon Sadio Mane ile yollarýný ayýrmasý beklenen Cristiano Ronaldo'lu Al Nassr'ýn da Salah için devreye girebileceði aktarýldý.

10 MAÇTA 11 GOL KATKISI

Bu sezona da etkili bir baþlangýç yapan Mohamed Salah, Liverpool ile forma giydiði 10 maçta 6 gol ve 5 assitlik performans sergiledi.

Star Gazetesi