Ve bitti bu iþ! Takýmýn yeni golcüsü Romelu Lukaku: 3 yýllýk anlaþma tamam...
ABONE OL

Romelu Lukaku'nun geleceði bir süredir transfer gündemini meþgul ediyordu. Süper Lig devi Fenerbahçe'de dahil olmak üzere birçok takýmla adý geçen yýldýz golcünün geleceði netleþti. Serie A'da daha önce Inter ve Roma formalarý giyen Lukaku, bu kez Ýtalya'nýn bir baþka büyük kulübü için ter dökecek.

ROMELU LUKAKU ÝTALYA'DAN AYRILMIYOR

Serie A ekiplerinden Milan, Romelu Lukaku'yu renklerine baðlamaya hazýrlanýyor. Ýtalyan basýný, 31 yaþýndaki santrforun mavi siyahlý ekibe katýlmaya yakýn olduðunu aktardý. Lukaku'nun da Milan'a katýlmaya sýcak baktýðý ve kulüplerin anlaþmasýný beklediði belirtildi. Yýldýz santrforun EURO 2024 sonrasý üç yýllýk sözleþmeye imza atmasý bekleniyor.

FENERBAHÇE TRANSFERDE BONSERVÝSE TAKILDI

Haberin detaylarýnda Chelsea'nin gelecek sezon takýmda düþünmediði Romelu Lukaku'nun bonservisini 38 milyon euro olarak belirlediði yazýldý. Belçikalýyý kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, Londra ekibinin talep ettiði maliyeti karþýlayamadýðý için yarýþtan çekildi.

DÝÐER ALTERNATÝF NAPOLÝ

Serie A'nýn bir baþka köklü kulübü Napoli de Romelu Lukaku'yu isteyen kulüpler arasýnda. Teknik direktörlük görevine Antonio Conte'yi getiren maviler de oyuncunun durumunu yakýndan takip ediyor.

Star Gazetesi