Ve Casemiro transferi resmen bitti! 3 yýllýðýna imzayý atýyor...
ABONE OL

Manchester United, kötü gidiþatýn ardýndan kadrosunda büyük yapýlanmaya gidiyor. Kýrmýzý Þeytanlar, birçok yýldýz oyuncusu ile yollarýný ayýrmaya hazýrlanýyor. Ýngiliz ekibinde, Casemiro da gözden çýkarýlan isimler arasýnda. Manchester United, yýldýz oyuncunun bonservisinde kolaylýk saðlamayý kabul ediyor.

CASEMÝRO ADIM ADIM ÝMZAYA!

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr ve Al Hilal, Casemiro'yu transfer etmek için kýyasýya bir yarýþa girdi. Ýki ekibin, Brezilyalý yýldýzý dolgun maaþla ikna etmeye çalýþtýðý aktarýldý. Eski takým arkadaþýnýn Al Nassr'a transfer olmasýný isteyen Cristiano Ronaldo da, tecrübeli orta saha için devreye girdi. Brezilyalý oyuncunun transfere sýcak baktýðý ve 3 yýllýk imza atmak istediði öne sürüldü.

SÜPER LÝG EKÝPLERÝ DE YARIÞTA!

Süper Lig devleri Fenerbahçe ve Galatasaray, Casemiro'nun durumunu yakýndan takip ediyor. Gelecek sezonda þampiyonluk hedefleyen iki ekip, orta sahayý 32 yaþýndaki oyuncuya emanet etmek istiyor.

SEZON RAKAMLARI

Bu sezon 32 maçta forma giyen Brezilyalý, takýmýna 5 gol 3 asistlik katký saðladý. Casemiro'nun güncel piyasa deðeri ise 20 milyon euro olarak biliniyor.

Star Gazetesi