Ve Luka Modric imzayý atýyor
ABONE OL

Real Madrid'de Toni Kroos ve Karim Benzema ile 2024'e kadar sözleþme uzatýlmasýnýn ardýndan gözler Luka Modric'e çevrildi.

ÝSPANYA LÝGÝ HABERLERÝ

Relevo'nun haberine göre, Real Madrid, Luka Modric'in sözleþmesini 2024'e kadar uzatacak.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, "Modric ile görüþmelerde ilerleme var, konuþuyorlar. Benzema, Kroos ve Modric'i gelecek sezon kadroda düþünüyorum. Sezon boyunca seviye farklýlýklarý olmasý çok normal. Futbolcularý yaþýna göre deðil yaptýklarýna göre deðerlendirmek lazým." dedi

BU ÜÇLÜ DEVAM EDER

Ayrýca oyuncularýn fiziki yeterliliði hakkýnda konuþan Carlo, "Belki genç bir fiziðe sahip deðiller ama dünyadaki hiç kimsenin oynayamayacaðý oyunu oynuyorlar. Bu üçlü gelecek sezon devam eder diye düþünüyorum ancak olmazsa baþka alternatifler aramak zorunda kalacaðýz. Madrid'de yeni bir dönem açacak gençlerimiz var ama þimdilik Kroos ve Modric iþ görür." ifadeleriyle oyuncularýný gelecek sezon da takýmda görmek istediðini vurguladý.

Baþkent ekibinin sezon sonunda serbest kalacak olan Hýrvat oyuncu ile yakýn zamanda sözleþme yenilemesinin beklendiði yazýldý.

Luka Modric, Real Madrid formasýyla çýktýðý 478 resmi maçta 37 gol atýp 77 asist kaydetti. Ayrýca 37 yaþýndaki yýldýz oyuncu 2018'de düzenlenen Ballon d'Or ödülüne layýk görülerek Avrupa'da yýlýn futbolcusu seçildi.