Ve resmen duyuruldu! Zinedine Zidane ''Geliyorum'' dedi...
ABONE OL

Son olarak Ýspanyol devi Real Madrid'in teknik direktörlük görevini yürüten Zinedine Zidane, futbola geri dönüyor. Fransýz teknik adam, 2021'den bu yana herhangi bir takým çalýþtýrmamýþtý. Tekrar Real Madrid'i çalýþtýrmayý isteyen Zidane, beklenen teklif gelmeyince diðer takýmlardan gelen ilgiyi deðerlendirme kararý aldý.

ZINEDINE ZIDANE, ALMAN DEVÝNÝN BAÞINA GEÇÝYOR

Thomas Tuchel ile sezon sonunda yollarýný ayýracak olan Bayern Münih, alternatif bir teknik adam listesi hazýrladý ve ilk sýraya Zinedine Zidane'ý yazdý. Öte yandan, listenin devamýnda Jose Mourinho ve Hansi Flick'in ismi olduðu aktarýldý. Zidane'ýn, daha önce reddettiði Bayern Münih'ten gelen teklife artýk olumlu baktýðý belirtildi. Fransýz teknik adamýn, Tuchel'in ayrýlmasýyla Bavyera devinin baþýna geçmesi bekleniyor.

FENERBAHÇE DE ÝLGÝLENÝYOR!

Ünlü teknik direktörün ismi, son zamanlarda Fenerbahçe ile de anýlmaya baþladý. Baþkan Ali Koç'un, seçimdeki rakibi Aziz Yýldýrým'ýn Jose Mourinho'yla anlaþtýðýný açýklamasý üzerine Zidane için harekete geçtiði iddia edildi.

KUPA FATÝHÝ

Kariyerinde sadece efsanesi olduðu Real Madrid'i çalýþtýran 51 yaþýndaki teknik adam, ilk sezonunda 149 maçta, 2.30 puan ortalamasý yakaladý. Ýkinci sezonunda ise 114 maçta 2.04 puan ortalamasý tutturdu. Fransýz teknik direktör, 3'ü Þampiyonlar Ligi olmak üzere toplamda 13 kupa kazandý.

Star Gazetesi