Ve Robert Lewandowski ''Geliyorum'' dedi! 2+1 yýllýk anlaþma tamam...
ABONE OL

Barcelona mali þartlarla boðuþurken, birçok isimle yollarýný ayýrma kararý aldý. O isimlerden biriside Robert Lewandowski oldu. Katalan devinde yýllýk 27 milyon euro kazanan golcü oyuncu, ekonomik kulübün þartlarýný olarak zorluyor. Polonyalý forvete ise sürpriz bir talip çýktý.

ROBERT LEWANDOWSKI'YE SÜRPRÝZ TALÝP

Ýspanyol basýnýn iddiasýna göre; Robert Lewandowski, Avrupa'da kalmaya sýcak bakýyor. Fakat Fenerbahçe'nin de talip olduðu yýldýz golcünün maaþý el yakýyor. Avrupa'da birçok takým maliyet nedeniyle bu transfere sýcak bakamýyor.

Polonyalý santrfora, Suudi Arabistan ekiplerinin de talip olduðu aktarýldý. Lewandowski ise bu ilgiyi reddetti. Yýldýz golcü, kariyerini Arabistan'da sürdürmek istemiyor.

SON ÇARE MLS!

Son olarak MLS ekiplerinin, tecrübeli golcü için devreye girdiði ve Lewa'nýn transfere sýcak baktýðý belirtildi. Aktarýlana göre; deneyimli forvetin menajeriyle iletiþime geçildi ve Barça'da kazandýðý maaþ üzerinden 2+1 yýllýk sözleþme önerildi. Yýldýz forvetin, teklifi kabul ettiði öne sürüldü. MLS ekipleri, Katalan deviyle bonserviste anlaþtýktan sonra bu transferin açýklanmasý bekleniyor.

Star Gazetesi