Ve transfer bitti! Hakim Ziyech, Galatasaray'da kaldý
ABONE OL

Galatasaray, Hakim Ziyech'in sözleþmesindeki satýn alma opsiyonunu kullandý. Chelsea, Faslý yýldýzýn transferini onaylayan belgeyi sarý-kýrmýzýlýlara iletti. Ziyech, Galatasaray'da kalacak.

ZIYECH'TE SICAK GELÝÞME

Galatasaray'ýn sezon baþýnda kadrosuna kattýðý ve son haftalarda yakaladýðý form grafiði ile dikkat çeken Hakim Ziyech için sýcak bir geliþme yaþandý.

CHELSEA BELGEYÝ GÖNDERDÝ

Galatasaray, Faslý yýldýzý sezon baþýnda bedelsiz satýn alma opsiyonu ile kiralýk olarak kadrosuna katmýþtý. Sarý-kýrmýzýlýlar, Ziyech'in sözleþmesindeki uzatma opsiyonunu devreye soktu ve yýldýz futbolcunun sözleþmesi uzadý. Chelsea de Hakim Ziyech'in transferini onaylayan belgeyi Galatasaray'a iletti ve Faslý futbolcunun gelecek sezon sarý-kýrmýzýlý takýmda kalacaðý kesinleþmiþ oldu.

OKAN BURUK NE DEMÝÞTÝ?

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Hakim Ziyech için Sivasspor karþýlaþmasýnýn ardýndan, "Tek haftalýk maçlara döndük. Oyuncularýmýzý daha iyi hazýrlayabiliyoruz. Hakim'in zaman zaman sakatlýk problemi oldu. Þu anda çok iyi durumda. Maçýn büyük kýsmýný götürüyor. Hem sarý kart sýnýrýnda olmasý hem de sakatlýktan korktuðumuz için bazen erken çýkarýyorum. Hakim bizim oyuncumuz. Önümüzdeki sezon bizimle olacak. Transfer dönemi ne olacaðýný bilemem ama performansý ve taraftarlarla olan birlikteliði yukarý çýkacak. Bizim için önemli ve deðerli bir oyuncu. Devam etmek istiyoruz." ifadelerini kullanmýþtý.

BU SEZON PERFORMANSI

Galatasaray'da bu sezon 21 maçta süre bulan Hakim Ziyech, 8 gol attý ve 4 asist yaptý.