Veysel Bilen: Puan ya da puanlar alarak milli araya girmek istiyoruz
ABONE OL

Samsunspor Baþkan Vekili Veysel Bilen, aldýklarý galibiyetlerle Samsunspor'a karþý rakipleri iþtahlandýrdýklarýný söyledi. DHA'ya açýklamada bulunan Veysel Bilen, "Gelen baþarýlar ile her geçen gün göz önünde olmak, konuþulur olmak sorumluluðumuzu artýrýyor. Bu sefer rakipler 'bunlarý kim yenememiþ, ben yeneyim de görsünler' diye sahaya çýkacaklar. Bu nedenle kazanmak bizi rahatlatmýyor. Aksine sorumluluðumuzu artýrýyor. Biz de o bilinçle çalýþýyoruz" dedi.

'COÞKULU FUTBOL OYNAYAN BÝR SAMSUNSPOR ÖZLEMÝNÝ HEP DÝLE GETÝRÝYORDUK'

Süper Lig'in 7'nci haftasýnda Göztepe'yi 4-3 maðlup ettikleri karþýlaþmaya da deðinen Baþkan Vekili Veysel Bilen, "Göztepe maçý bizim açýmýzdan çok önemli ve camiamýzý sevince boðan bir karþýlaþmaydý. Ýlk yarýda hiç beklemediðimiz bir sonuç aldýk. Ama ikinci yarýnýn belirli dakikalarýný geçtikten sonra seyircisini arkasýna alan, maçtan hiç kopmayan bir Samsunspor ruhunu sahada gördük. Bu bizi fazlasýyla mutlu etti. Sonuç tabi ki önemli ama bizim söylediðimiz göze hoþ gelen, önde basan, seyircisinin de desteðini arkasýna aldýðý zaman coþkulu futbol oynayan bir Samsunspor özlemini hep dile getiriyorduk. Her geçen hafta oyuncu kardeþlerimiz, teknik ekibimiz camianýn ve yönetimin beklediði bu futbol anlayýþýyla mücadele ediyor. En önemli ve sevindirici tarafta bu. Ýster istemez bu durumda sonuca yansýyor. Düþünün ki 3-1 geride olduðunuz maçý 3-3'e getiriyorsunuz ve bununla yetinmeyip 90'ncý dakikadan sonra gol arayýp 4-3 galip geliyorsunuz. Zaten hafta boyunca da spor gündeminde Samsunspor vardý. Oyuncularýmýz ve oyunumuz çok güzel konuþuldu. Baþkanýmýz rehavet açýsýndan her seferinde uyarýlarýný bizlere yapýyor. Bizde oyuncularýmýz ve teknik ekibimiz ile birlikte bu konunun hassasiyeti üzerine duruyoruz. Yenmek için uðraþacaklar. 3 maç üst üste gelen bir galibiyet serisi var. Bizde bunu devam ettirmek istiyoruz" diye konuþtu.

'MAÇIN SONUNDA PUAN YA DA PUANLAR ALARAK MÝLLÝ ARAYA GÝRMEK ÝSTÝYORUZ'

Süper Lig'in 8'nci haftasýnda yarýn Adana Demirspor ile karþýlaþacaklarý maçta taraftarlarýnýn desteklerini beklediðini dile getiren Veysel Bilen, "Maç maç çalýþmalar yapýyoruz. Önümüzde zorlu bir Adana Demirspor deplasmaný var. Son sýrada olabilirler ama onlar da bir camia takýmý. Bulunduklarý yerden çýkmak için iyi çalýþýyorlar. Çalýþmalarýnýn karþýlýðý olarak Samsunspor maçýnda iyi þekilde mücadele edeceklerini biliyoruz. Mücadeleli bir karþýlaþma bekliyoruz. Maçýn sonunda puan ya da puanlar alarak milli araya girmek istiyoruz. Bunun için teknik ekibimize ve oyuncularýmýza güveniyoruz. Seyircilerimizin de orada bizi yalnýz býrakmayacaklarýna inanýyoruz. Taraftarlarýmýzýn desteðiyle maçýn son dakikasýna kadar mücadele eden, oyun disiplininden taviz vermeyen Samsunspor'u izlemeye devam edeceðiz" açýklamalarýnda bulundu.