Vincenzo Montella'dan rotasyon açýklamasý! ''Kararýmýzý yarýn vereceðiz''
ABONE OL

A Milli Takýmýmýzýn Ýzlanda ile yapacaðý maç öncesinde teknik direktörümüz Vincenzo Montella basýn toplantýsýnda açýklamalarda bulundu.

"BU MAÇ, ANAHTAR MAÇ"

"Bu maç anahtar maç grup için. Ýzlanda'nýn burada tarihi sonuçlar aldýðýný biliyoruz ama sonuçlara bakmaksýzýn söylüyorum biz neler yapmamýz gerektiðini biliyoruz. Þartlar zor olabilir ama futbolda her maçta istediðiniz þartlarda oynayamazsýnýz. Adaptasyon göstermek zorundasýnýz. Bunlarýn üstünden gelinebileceðini düþünüyorum."

KADRO - ROTASYON

"Ben de düþünüyorum. Düþündüðümden de daha az olabileceðini düþünüyorum. Son bir antrenmanýmýz var. Hemen hemen herkes toparladý. Son bir antrenman var. Yarýn kararýmýzý vereceðiz."

"ORGANÝZE BÝR TAKIM BEKLÝYORUM"

"Organize bir takým bekliyorum karþýmýzda. Son maçta ilk yarýda yumuþak bir baský ile karþýladýlar rakibi ikinci yarýda direkt temaslý baský kurdular. Fiziksel bir takým olduðunu biliyoruz. Kornerlerde ve taç atýþlarýnda fiziksel özelliklerini kullanmaya çalýþýyorlar. Son maçta bir kiþi sakatlandý ve bir kiþi cezalý duruma düþtü. Onlar da bizimle deðiller."

"EN FAZLA RÜZGAR RAHATSIZ EDEBÝLÝR"

"Adapte olmak lazým. Seviye farkýný da bu þekilde çýkartabiliyorsunuz. Her þarta adapte olmanýz gerekiyor. Adapte olursanýz, farký ortaya koyabilirsiniz. Rakip bu atmosferde oynamaya daha alýþkýn ama bu bir bahane deðil. En fazla rüzgar rahatsýz edebilir. Geri kalan adaptasyonun çok hýzlý olmasý gerekiyor."

ATAKAN ARAZOR AÇIKLAMASI

"Atakan özellikleri çok belirgin bir futbolcu. Zeki bir futbolcu olduðunu hepimiz biliyoruz. Çok hýzlý adapte olabileceðini biliyoruz. Kendisinin de bizim felsefemize adapte olabileceðini gördük."