Wendel olmazsa Galatasaray'da yeni hedef belli oldu
ABONE OL

Transfer sezonunun baþýndan bu yana orta saha takviyesi için çalýþmalarýný sürdüren Galatasaray, planlanan zamanda bu konuda baþarýlý olamadý. En kötü ihtimalle ikinci kamp çalýþmalarýna kadar transferleri bitirmek isteyen Sarý-Kýrmýzýlýlar, teknik direktör Okan Buruk için kritik öneme sahip olan orta saha ve sað bek transferlerinde oyuncularý getiremedi. Torreira'nýn yanýna düþünülen Wendel için Zenit'le pazarlýklarýný sürdüren Cim-Bom, bu transferden vazgeçmek üzere. Ýki taraf arasýnda yapýlan görüþmelerin bonservis bedelindeki anlaþmazlýk nedeniyle sonlanabilir.

ZENÝT'TE OYNAMAYA DEVAM

Rus gazeteci Gennadiy Orlov, Galatasaray'ýn Wendel transferiyle ilgili yaptýðý haberde þu ifadeleri kullandý: "Wendel'in bu hafta takýmdan ayrýlma ihtimali çok düþük. Cumartesi günü Rubin Kazan'la oynanacak olan mücadelede sahada olmasýný bekliyorum. Galatasaray onu istiyor ama daha düþük bir bonservisle kadrosuna katma peþinde." Öte yandan Zenit, Torino'dan Ivan Ilic'i kadrosuna katmak için temaslarýný sürdürüyor. Rus takýmý, bu transferi bitirmeden Wendel'in ayrýlýðýna izin vermiyor. Ilic'in Rusya'ya gidiþi ise siyasi nedenlerle zor gözüküyor. Çýkan bu pürüzler, Sarý-Kýrmýzýlý Yönetim'in iþini zorlaþtýrýyor.

Wendel

UKRAYNA ÝLE ÝLK TEMAS KURULDU

Rus basýnýnda çýkan haberlere göre; Galatasaray, Wendel transferinde iþi zorlaþtýðý için baþka isimlere yöneldi. Cim-Bom, Dinamo Kiev formasý giyen Mykola Shaparenko için ilk temasý kurdu ve oyuncu için bilgi istedi. Okan Buruk'un çok istediði Wendel için kýsa bir süre daha beklenecek. Brezilyalý yýldýzýn transferi gerçekleþmezse Shaparenko için gaza basýlacak. Fakat 25 yaþýndaki Ukraynalý oyuncunun transferi de kolay gözükmüyor. Þampiyonlar Ligi elemelerinde boy gösterecek olan Dinamo Kiev, bu turlarý baþarýyla geçerse yýldýz oyuncusunu býrakmak istemiyor. Ülke basýnýndaki haberlerde; Kiev'in Þampiyonlar Ligi'ne katýlamamasý halinde ayrýlýða izin verebileceði belirtildi.

Mykola Shaparenko