Yeni Malatyaspor'da Þahin Altýnok dönemi
ABONE OL

Türkiye Futbol Federasyonu 1'inci Lig'de mücadele eden Yeni Malatyaspor'da Þahin Altýnok yeni kulüp baþkaný olarak seçildi.

Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleþen kongrede mevcut baþkan Adil Gevrek aday olmazken, baþkanlýk yarýþý Ümit Bayram, Ahmet Özköse ve Þahin Altýnok arasýnda geçti. Güvenlik önlemlerinin de alýndýðý kongre, delegelerin giriþ iþlemlerini tamamlamasý sonrasý divan baþkaný Özgür Özdemir baþkanlýðýnda baþladý.

Seçimli olaðan kongre öncesinde kulübün mali bilançosu hakkýnda delegeleri bilgilendiren divan üyeleri Yeni Malatyaspor'un resmi borcunun 744 milyon TL olduðunu açýkladý.

3 adayýn yarýþtýðý kongrede kulüp baþkanlýðýna Þahin Altunok seçildi. Kulüp baþkanlýðýna seçilen Altýnok, "Tek gayemiz küllerinden yeniden doðmasýný saðlamak olacaktýr. Asla Yeni Malatyaspor için sahipsiz dedirtmeyeceðiz. En hýzlý þekilde transfer tahtasýný açabilmek için gayret ve sabýr göstereceðiz. Depremde kaybettiðimiz kalecimiz Ahmet Eyüp Türkaslan'ýn alacaðýný ailesine ödeyeceðiz." dedi.

Kongrede diðer adaylar Ümit Bayram 51, Ahmet Özköse ise 27 delegenin oyunu aldý.