Yýlýn transferi olur! Ve Fabio Borini, Süper Lig devini resmen açýkladý
ABONE OL

Uzun süredir Fenerbahçe ve Beþiktaþ'ýn gündeminde olan Fabio Borini'nin transferi önümüzdeki yaz bitiyor. Transfer süreci hakkýnda TRT Spor'a konuþan Fabio Borini, kontratýnýn haziranda biteceðini hatýrlatarak transfere yeþil ýþýk yaktý.

ÝSTANBUL DEVLERÝ, FABIO BORINI'NÝN PEÞÝNDE

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ün baþarýlý oyuncusu Fabio Borini için Ýstanbul devleri devrede. Fenerbahçe ve Beþiktaþ'ýn harekete geçtiði ancak ara transferde bitirilemeyen transferin sezon sonunda gerçekleþmesi bekleniyor.

TRANSFER HAKKINDA KONUÞTU

Transferi hakkýnda TRT Spor'a açýklamalarda bulunan Fabio Borini, transfer haberlerinin doðru olduðunu belirtirken, "Özellikle ligin ilk 5 sýrasýnda bulunan takýmlarýn hepsi benimle ilgili bilgi aldý ve temasta bulundu. 32 yaþýmdayým ve ben de kendi þartlarýmý düþünmeliyim." dedi.

Kontratýnýn haziranda biteceðini hatýrlatan Borini, "Geleceðimle ilgili net kararý vereceðim. 3 taraf da aslýnda þartlarda anlaþamadý, bu nedenle þu an hala buradayýz. Son olarak ise en doðru kararý vermeye çalýþacaðýmý ve her teklife açýk olduðumu söylemek isterim." ifadelerini kullandý.

BU SEZONKÝ PERFORMANSI

Fabio Borini, bu sezon Fatih Karagümrük formasýyla þu ana kadar 24 resmi maça çýktý ve bunlarýn 22'sinde ilk 11'de yer aldý. Toplam 1826 dakika süre alan 32 yaþýndaki Ýtalyan oyuncu, 16 gol ve 9 asistle skora etki etti.