Ziya Erdal: Kaybedilmiþ bir þey yok
ABONE OL

Süper Lig'in geride kalan bölümünde 8 puan toplayan Sivassspor'un tecrübeli kaptaný Ziya Erdal, AA muhabirinin sorularýný yanýtladý.

Ziya Erdal, ligde þu ana kadar istedikleri sonuçlarý alamadýklarýný dile getirerek, "Özellikle iç sahada Eyüpspor ve Baþakþehir maçlarýndan aldýðýmýz maðlubiyetler bunun en büyük nedeni diye düþünüyorum. Sonuçta geriye bakmamak lazým, hatalardan ders çýkartýp önümüze bakmamýz lazým." dedi.

Taraftarlardan rahat olmalarýný ve kendilerine güvenmelerini isteyen tecrübeli futbolcu, "Lige belki hep sýkýntýlý baþlýyoruz ama sonradan açýldýðýmýzý düþünüyorum. Bu sezon yeni bir takým oluþturduk. Alýþma sürecini geçtiðimizi düþünüyorum ama sonuç gelmedikçe taraftarýmýz endiþeleniyor. Bundan sonraki süreçte taraftarýmýzdan rahat olmalarýný istiyorum. Gerçekten iyi bir takýmýz, bunu da zamanla sonuca yansýtacaðýmýz düþünüyorum." diye konuþtu.

"3 HAFTALIK GÜZEL BÝR PERÝYODA GÝRECEÐÝZ, 9 PUAN HEDEFLÝYORUZ"

Ziya Erdal, milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan sonra çýkýþa geçeceklerine inandýðýný belirterek, "Atakaþ Hatayspor, Adana Demirspor ve Çaykur Rizespor maçlarýyla 3 haftalýk güzel bir periyoda gireceðiz. Bu maçlardan 9 puan hedefliyoruz. Bu maçlarý kazandýðýmýz takdirde iyi bir konuma geleceðiz. Geçen sezon da lige böyle baþlamýþtýk, ilk 8 haftada 10 puanýmýz vardý. Kaybedilmiþ bir þey yok ama gerçekçi olup iþe daha sýký sarýlýp biran önce ne gerekiyorsa yapmamýz lazým." ifadelerini kullandý.

Tecrübeli futbolcu, takýmdaki golcü oyuncular Rey Manaj ve Fode Koita'nýn sakatlýklarý nedeniyle sýkýntý yaþadýklarýný da dile getirdi.

Trendyol Süper Ligin 9. haftasýnda konuk edecekleri Atakaþ Hatayspor'un da lige iyi baþlayamadýðýna deðinen Ziya, "Kesinlikle zor bir maç olacak. Bizim için gerçekten çok önemli bir maç. Ýnþallah taraftarýmýz stada gelir, bizi destekler. Ýnþallah 3 maçlýk seriye Hatayspor maçýyla baþlarýz." þeklinde görüþ belirtti.