Bakan Kacýr, 24 TV'de açýkladý: SAVTEK Dergi þahane bir iþ olmuþ
ABONE OL

Sanayi ve Teknoloji Bakaný Mehmet Fatih Kacýr TEKNOFEST'te 24 TV'ye özel açýklamalarda bulundu. Bakan Kacýr, TürkMedya bünyesinde yayýn hayatýna baþlayan ve TEKNOFEST'e özel sayýsý da çýkaran SAVTEK Dergi hakkýnda açýklamada bulundu. Kacýr, derginin þahane bir iþ olduðunu söyledi.

TEKNOFEST Adana hakkýnda konuþan Bakan Kacýr, "Evet Adana çok sýcak. Ama TEKNOFEST rüzgarý Adana'ya ayrý bir hava kattý. Gökyüzünde muhteþem gösteriler var. Çadýrýn içindeyiz ama gökyüzünde Türk'ün çelik kanatlarý var. Bayraktar'lar Anka'lar Akýncý'lar, Aksungur'lar, Hürkuþ'lar, Hürjet'ler, Atak'lar ve Gökbey'ler gökyüzünde. Bu yýl ilk kez Bayraktar TB3 halka açýk uçuþunu burada TEKNOFEST'te yapýyor. ANKA-3 insansýz savaþ uçaklarýmýzdan biri halka açýk uçuþ gösterisini TEKNOFEST'te gerçekleþtiriyor. Bunlar formasyon ve kol uçuþlarý yapýyorlar. Sadece Türkiye'nin deðil dünyanýn ilklerine þahitlik ediyoruz ediyoruz. TEKNOFSET gelecek Türkiye'nin fragmaný gibi. " dedi.

Festivaldeki TürkMedya standýný ziyaret eden Bakan Kacýr'a gazeteci Murat Çiçek, SAVTEK Dergi hakkýnda bilgilendirmelerde bulundu.

"SAVTEK DERGÝ GERÇEKTEN ÞAHANE BÝR ÝÞ OLMUÞ"

SAVTEK Dergi'yi inceleyen Bakan Kacýr, "Sizlere teþekkür ediyoruz. 3. günündeyiz TEKNOFEST'in. Ýlk iki günün üzerinde bir kalabalýk var bugün. Çok teþekkür ediyorum. Az önce Murat Çiçek beyden SAVTEK Dergisi ile de bilgi aldým. Ve TEKNOFEST özel sayýsýný benimle paylaþtý. Gerçekten þahane bir iþ olmuþ. Milli Teknoloji Hamlesi, Türkiye'nin tarihine altýn harflerle kazýnýyor. Ve bunda milletimizin her bir ferdinin bir payý var. Sizin gibi milli, yerli yayýn yapan medya kuruluþlarýmýzýn da bunda çok büyük payý var. " ifadelerini kullandý.

SAVTEK Dergi Ekim sayýsý yayýnda!

SAVTEK Dergi GYY Alabarda: Savunma sanayi, dost ülkelere 'Yanýmda Türkiye var' dedirten noktaya geldi

SAVTEK Dergi Mavi Vatan dosyasýyla Türkiye'nin kararlýlýðýný gözler önüne serdi

SAVTEK Dergi yayýn hayatýna baþladý

  • SAVTEK Dergi
  • Sanayi ve Teknoloji Bakaný
  • TürkMedya