Dijital geleceðin anahtarý Blok Zincir Yarýþmasý TEKNOFEST'te
ABONE OL

TEKNOFEST kapsamýnda TÜBÝTAK yürütücülüðünde düzenlenen Blok Zincir Yarýþmasý, hem blok zincir teknolojisini daha ileri noktalara taþýmak hem de blok zincir teknolojisini kullanarak kimlik, finans, tedarik zinciri ve diðer uygulama alanlarýndaki gerçek dünya problemlerine çözüm üretmek, bilgi birikimini ve yetiþmiþ insan gücünü arttýrmak amacýyla düzenleniyor.

Yarýþma katýlýmcýlara; blok zincir teknolojisinin sunduðu potansiyeli keþfetme ve uygulama fýrsatý sunarken, ayný zamanda bilgi birikimini ve yetiþmiþ insan gücünü artýrmayý hedefliyor. Beþ temalý yarýþma katýlýmcýlarý:

· Yüksek Baþarýmlý ve Ölçeklenebilir DLT Altyapýlarý

· DLT Sistemlerinde Mahremiyet

· Dijital Cüzdanlar

· Seçilmiþ DLT Uygulama Alanlarý ve

· Web3 Geliþtirici ve Topluluk Araçlarý alanlarýnda çözümler üretmeye teþvik ediyor.

Teknolojiyi ileriye taþýmak ve yenilikçi yaklaþýmlarla bu heyecan verici yolculukta dönüþtürücü fikirlerini hayata geçirme fýrsatýný bulacak her alandan lisans, yüksek lisans, doktora ve/veya mezunu adaylarý yarýþmaya baþvuru yapabiliyor. 29 Þubat'a kadar baþvuruya açýk olan yarýþmada dereceye girenlere toplamda 240 bin TL ödül verilirken, katýlýmcýlar yarýþmaya en az 2 en fazla 5 kiþilik takýmlar halinde katýlabiliyor.

www.teknofest.org