Huawei, akıllı telefon pazarında iPhone’u solladı
ABONE OL

GFK’nın raporuna göre, Türkiye’deki akıllı telefon pazarında Samsung liderliğini korurken, ABD’li iPhone’un tahtına Huawei oturdu. 2018 temmuzda Huawei, Türkiye’nin en büyük ikinci akıllı telefon şirketi oldu. 

P20 ROL OYNADI

Bu büyük başarının sağlanmasında Huawei’in P20 serisinin büyük rolü var. Şirket, 2018 yılı Temmuz  ayında yüzde Pazar payını yüzde 3.8 artırarak 17,9 ‘a yükseltti. Markanın bu başarısında P20 modelinin rolü büyük oldu. Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu Ülke Müdürü Seth Wang yaptığı açıklamada, “Bu başarı, bizim için çok önemli. Büyüme hızımızı ve zirveye sadece bir adım kaldığını simgeliyor. Bu sonuç, çalışma arkadaşlarımızın adanmışlığının ve tüketicilerin ihtiyaçlarına doğru cevap verme yeteneğimizin çok somut bir kanıtıdır” dedi.

Mükemmel fotoğraf

HuaweI Mate 20 Serisi’nin bu yıl duyurulan ilk ürünü Huawei Mate 20 lite, Türkiye pazarına giriş yapmaya hazırlanıyor. Huawei’in pazarda en çok ilgi gören akıllı telefonlarından biri olan Mate serisi, şık ve güçlü bir akıllı telefon tercih eden kullanıcıların ilk tercihleri arasında yer alıyor. Huawei Mate 20 lite, multimedya işlevleri için son derece ideal büyük ekranı ve uzun yol arkadaşlığını garantileyen güçlü pil donanımı ile dikkat çekiyor. Huawei Mate 20 lite, daha akıllı bir fotoğraf ve video çekim deneyimi için ön ve arkada dört adet yapay zeka destekli kamerayla donatıldı. Kullanıcılara daha iyi bir fotoğraf deneyimi sunmak için Huawei Mate 20 lite’a 24MP ve 2MP sensörler içeren çift ön kamera koydu. Huawei Mate 20 lite, 3750mAh kapasitesinde bir pil ve Huawei Hızlı Şarj desteği ile donatıldığı göze çarpıyor.