ABONE OL

AA'nýn 9. kez global iletiþim ortaðý olduðu Çiðli Havaalaný'ndaki TEKNOFEST'in ikinci gününde ana sahnede "Hayata Baðlan Korosu", "Rafadan Tayfa Teknolojik Tayfa", "Hürkuþ ve Gökbey Müzikali", "Sahne Senin", Uçan Çocuklar Akrobasi Gösterisi" takip edilebilecek.

Ziyaretçiler, dün olduðu gibi "Dikey Rüzgar Tüneli", "Ýklim Tüneli", "Güneþ Gözlemi", "Planetaryum", "Uzay Temalý Çocuk Parký", "Simülasyon Deneyim Alanlarý", "Paydaþ-Sponsor Katýlýmcý Stant Aktiviteleri", "Kara ve Hava Araç Sergisi", "Sýcak Hava Balonu" ve "Pedallý Uçuþ Etkinliði"ni deneyimleyebilecek.

"TEKNOFEST Bilim Sokaðý Atölyeleri" ile paydaþ ve sponsorlarýn düzenlediði katýlýmcý atölyeleri de gün boyunca sürecek.

TEKNOFEST Giriþim Yarýþmasý kapsamýnda "Turizm Teknolojileri ve Oyun" "Çevre, Enerji ve Ýklim Teknolojileri", "Engelsiz Yaþam Teknolojileri" ve "Saðlýk ve Ýyi Yaþam Teknolojileri" alanlarýndaki giriþimlerin tanýtýlacaðý etkinlikte Deneyap kapsamýnda da ülke genelinden baþarýlý öðrencilerin oluþturduðu takýmlar "Makeathon" ve "Fikir Maratonu"nda mücadele edecek.

Ýzleyicilerin dün ilgiyle takip ettiði hava gösterileri bugün de sürecek. Saat 10.00'da paraþüt atlayýþlarý ile baþlayacak gösterilerde gün içinde Türk Yýldýzlarý, Solotürk, Gyrocopter, Bayraktar TB2, BEL-429 (Üzüm Salkýmý), Bayraktar Akýncý, S-70 (Çelik Kanatlar), Paramotor, AB-412 (SGM), T-129 Atak Helikopteri gökyüzünde heyecan veren gösteriler sunacak.

Ýzmir TEKNOFEST'e Izbanla nasýl gidilir? TEKNOFEST ulaþým ve yol tarifi